Messi s-a hotărât! Detaliile fabuloase ale noului său contract

Lionel Messi a revenit la sentimente mai bune. Supărat că judecătorii de la Curtea Supremă a Spaniei nu l-au iertat și au păstrat condamnarea la 21 de luni de închisoare pentru fraudă fiscală, starul Barcelonei s-a hotărât în sfârșit: rămâne pe ”Camp Nou”! Conform presei spaniole, argentinianul a fost de acord să semneze un nou contract pe cinci ani cu Barca, dar va avea o clauză de reziliere de 400 milioane de euro!! 

Odată cu semnarea noului contract, Messi va deveni cel mai bine plătit jucător din lume.În vârstă de 29 de ani, starul catalanilor a fost legat în ultima vreme de un transfer în Premier League - Chelsea și Manchester City erau gata să pună jos banii pentru a-l transfera pe argentinianul minune, de care Valverde are nevoie ca de aer ca să câștige titlul în Spania și Champins League la anul - obiectivul stabilit de către șefii Barcelonei. 

Conform spaniolilor de la Marca, decizia lui Messi a survenit în urma ultimelor discuții ale tatălui său cu șefii Barcei. 

Negocierile au fost grele, dar a meritat - câștigurile lui Messi vor diferi de la an la an, starul argentinian urmând să încaseze alte milioane bune în funcție de mai mulți factori. Astfel, e posibil ca Messi să câștige și 900 000 euro pe săptămână! 71 milioane euro însumează veniturile lui Messi în ultimele 12 luni, potrivit Forbes, care îl plasează pe starul Barcelonei pe locul 3 în lume în topul celor mai bine plătiți sportivă, după Ronaldo și LeBron James.

Golgheter în sezonul abia încheiat din Spania, Messi a marcat 54 de goluri în 52 de meciuri punând decisiv umărul la câștigarea Cupei Spaniei și la locul doi ocupat de catalani în clasament - care le oferă calificarea directă în grupele Ligii din toamnă. Peste cinci ani, când i se va termina noul contract, Messi va avea 33 de ani - vârstă la care, probabil, se va gândi la retragare. Asta dacă nu cumva catalanii îl vor mai dori pe teren încă un an..E sigur, însă, că argentinianul va primi o funcție în cadrul clubului atunci când va renunța la cariera de fotbalist. Messi (Foto: fcbarcelona.com) va semna noua înțelegere cu Barcelona după amicalele cu Brazilia și Singapore - 9 iunie, respectiv 13 iunie. 

Messi a fost judecat în Spania pentru neachitarea unor taxe în valoare de 4,1 milioane de euro, între 2007 și 2009, sumă rezultată din ascunderea unor venituri din drepturile de imagine și care nu au fost impozitate. Pedeapsa cu închisoarea nu va fi executată, cum în general este cazul în Spania pentru condamnări mai mici de doi ani.

Conform autorităților, Messi a semnat contracte cu Adidas, Pepsi sau Danone, dar niciodată cu titlu personal, utilizând pentru aceste afaceri societăţi-fantomă. Starul Barcei a afirmat în timpul procesului că s-a concentrat pe fotbal şi că a ignorat contractele semnate, dar şi maniera în care averea sa a fost gestionată. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!