Messi e Rege la Barcelona. Un om important din club a fost demis din cauza lui!

Când vorbeşte Messi, tace toată lumea la Barcelona! Aşa s-a întâmplat şi ieri, când starul catalanilor s-a declarat extrem de dezamăgit de comentariile făcute la adresa lui de către directorul administrativ al clubului, Pere Gratacos. Urmarea? Acesta a fost demis în secunda doi!! Preşedintele Josep Maria Bartomeu nu a acceptat niciun fel de scuză şi nici nu a vrut să asculte nimic din ce avea să-i spună Gratacos. "Messi nu ar fi atât de bun fără ajutorul celorlalţi din echipă", a fost propoziţia care l-a înfuriat la culme pe Lionel Messi. 

Decizia preşedintelui Bartomeu a ajuns imediat în presă, iar acum toată lumea se întreabă ce este în stare să facă clubul catalan pentru a-i face toate poftele starului argentinian. Gratacos, responsabil cu bazele de pregătire şi educaţia pe "Camp Nou", este omul care a muncit pe rupte la implementarea noului sistem la Academia "La Masia"! "Barcelona nu este aici datorită lui Messi. Desigur, este un jucător foarte important, dar fără Neymar, Luis Suarez, Iniesta sau Pique, el nu ar fi un jucător atât de bun", au fost cuvintele lui Pere Gratacos. 

Şefii Barcei au postat un anunţ pe site-ul oficial prin care au explicat motivele care au dus la demiterea fostului director tehnic. "Ideile lui Pere Gratacos nu coincid cu cele ale clubului nostru!", au replicat sec şefii catalanilor, care totuşi l-au păstrat pe Gratacos pentru a se ocupa doar de Academia "La Masia". 

Messi, Suarez şi Neymar au fost actorii principali în ultima victorie a catalanilor, 3-1 cu Bilbao, meci care le-a asigurat "extratereştrilor" antrenaţi de Luis Enrique (Foto: fcbarcelona.com) calificarea în sferturile Cupei Regelui Spaniei.

În tur, Bilbao câştigase cu 2-1, iar în minutul 51 era la egalitate perfectă cu Barca, după reuşita lui Saborit. Messi a rezolvat calificarea cu golul marcat în minutul 78. A fost victoria după care Luis Enrique a declarat că speră ca această victorie să-i trezească pe jucătorii săi, pentru a reintra cu şanse reale în lupta pentru titlu. Tu ce crezi, are puterea Barcelona să recupereze terenul pierdut şi să redevină principala adversară a Realului în lupta pentru titlu?

Fă-ţi un cont la această casă de pariuri online şi pariază pe meciurile din Spania! 

Cu reuşita din returul cu Bilbao, din Cupa Regelui Spaniei, Luis Suarez a ajuns la "cota" 100 de goluri marcate în tricoul Barcelonei, şi al 300-lea în "combinaţia" letală MSN (Messi-Suarez-Neymar)! "Trebuie să legăm acum mai multe victorii la rând, pentru a ne recâștiga încrederea în jocul nostru. Messi a fost ca de obicei decisiv. Nimeni nu a fost niciodată mai bun ca el aici!", a spus Luis Enrique, aluzie la cuvintele fostului director administrativ Pere Gratacos. 

Acum, şefii echipei aşteaptă o nouă reacţie a starului Messi săptămâna viitoare, în meciul tur cu Real Sociedad, din sferturiel Cupei Regelui Spaniei. Catalanii nu au mai câştigat pe terenul din San Sebastian din 2007! Puteau pierde şi în acest sezon, în campionat, pe 27 noiembrie, dar acelaşi Messi i-a salvat pe jucătorii lui Luis Enrique. Voi aţi anticipat la pariuri semi-eşecul Barcelonei pe terenul lui Real Sociedad? 

Neputinţa "extratereştrilor" Barcelonei în faţa celor de la Real Sociedad e motiv de glume în presa din Spania, care aseamănă echipa din San Sebastian cu o piatră, pe care starul Messi nu o poate sparge deloc! (foto)

De partea cealaltă, marii rivali de la Real Madrid sunt în faţa unui nou record. Dacă o bat săptămâna viitoare pe Celta Vigo în prima manşă din sferturile Cupei Regelui, galacticii vor bifa 40 de meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile! 

 

Foto: fcbarcelona.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi