Messi a stricat prietenia cu Guardiola: "Luis Enrique ne-a făcut să fim mult mai agresivi"

Pep Guardiola a fost timp de patru ani antrenorul Barcelonei, perioadă în care a câștigat tot ce se putea câștiga. Cu el pe bancă, Barcelona a reuşit să cucerească toate cele șase trofee puse în joc: titlul în Spania, Cupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei, Supercupa Spaniei și Campionatul Mondial al Cluburilor, performanță unică în istoria fotbalului. Chiar şi aşa, Messi spune că echipa este mult mai agresivă acum, cu Luis Enrique pe bancă! 

Toată lumea cunoaște sistemul în care joacă Barcelona. Sunt doar câteva echipe care îl folosesc. Fiecare antrenor însă are o modalitate diferită de a vedea lucrurile și de a aplica acest lucru în acest sistem.
Nu sunt mari schimbări în jocul nostru față de antrenorii precedenți, însă de un lucru sunt sigur: suntem mai agresivi atunci când atacăm în viteză, în timp ce în vremea lui Pep nu puneam atât de mare accent pe contraatacuri,

---a şocat Lionel Messi

Starul Barcelonei a spus că şi fără el pe teren, Barca arată ca o mare echipă. "Nu sunt obsedat să bat recorduri", zice Messi.

Suntem un grup, lucrăm împreună pentru a câștiga. Nu există niciun fel de egoism în jocul nostru, întotdeauna încercam să fim folositori pentru echipă. Neymar este unul din prietenii mei apropiați, îl admir mult. Ne înțelegem foarte bine.
Nu sunt obsedat să bat recorduri, muncesc însă foarte mult pentru a fi cine sunt astăzi. Obiectivul meu este să câștig cât mai multe trofee cu echipa mea. Același lucru se aplică și pentru echipa națională, cu toate că până acum nu am reușit să câștig ceva cu adevărat important,

---a mai spus starul Barcelonei

Declaraţiile lui Messi vin chiar înaintea returului cu Manchester City din grupele Champions League. Astă seară, pe "Etihad", trupa lui Guardiola trebuie să facă uitată seara de groază trăită de englezi în meciul tur pe pe "Camp Nou". Catalanii au câştigat atunci cu 4-0, iar Messi a fost "one man show". Starul Barcei a bifat un hat-trick şi apoi a pasat decisiv la ultimul gol, marcat de Neymar. 

 

Foto: sport.es

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi