Messi a semnat prelungirea cu Barcelona! Cine a dat vestea sfârșitului de an

A fost multă nervozitate pe ”Camp Nou” în acestă vară. Plecarea lui Luis Enrique dar, mai ales, a lui Neymar la PSG au provocat multe supărări printre fanii ”extratereștrilor”. Iar ”jocul de glezne” a lui Messi în ceea ce privește semnătura pe noul contract cu Barca a fost bomboana de pe tort...Dar în această săptămână, fanii catalanilor au uitat de toate relele. Și asta pentru că Messi (foto: fcbarcelona.com) a semnat, în sfârșit, prelungirea contractului cu Barcelona dincolo de vara următoare! 

Vestea sfârșitului de an a fost dată de șeful Ligii spaniole de fotbal! ”Messi are un contract care a fost reînnoit. Contractele sunt oficiale atunci când sunt semnate și nu când se anunță că au fost semnate. Iar Messi a semnat cu Barcelona! ​​Dacă nu am fost mințit, atunci el a semnat deja prelungirea!”, a anunțat Javier Tebas. 

Noua înțelegere a fost convenită în vară, atunci când tatăl lui Messi (care este și impresarul său) a semnat contractul. Ulterior, starul Barcei și-a pus și el semnătura pe contract, dar totul a rămas secret. Aceasta este marea lovitură a Barcelonei în 2017, an în care l-a pierdut pe unul dintre cei mai buni fotbaliști brazilieni care au jucat vreodată pe ”Camp Nou”. Urmează, acum, ca Barca să facă anunțul pe site-ul oficial al clubului.

Sunt șanse mici însă ca detalii din noua înțelegere să fie făcute publice, dar e sigur că Messi (foto: fcbarcelona.com) va primi un salariu mărit cu cel puțin 25 la sută. În plus, el va obține un procent mai mare din activitățile de marketing și publicitate ale clubului catalan. 

Goretzka, între Barca și Liverpool

Dorit de marile cluburi ale Euiropei, în frunte cu Juventus, Liverpool, Chelsea, Arsenal sau Bayern Munchen, mijlocașul lui Schalke ar fi decis că Barcelona este echipa care i se potrivește cel mai bine. Informația a apărut în presa spaniolă, care notează că Leon Goretzka (foto: schalke04.de) le-ar fi spus prietenilor că gruparea catalană îl va ajuta enorm să progreseze în carieră. 

Pe de altă parte, Don Balon scrie că mijlocașul în vârstă de 22 de ani este intersat și de o mutare în Premier League. Iar Jurgen Klopp îl așteaptă cu brațele deschise la Liverpool. Englezii i-ar fi oferit lui Goretzka un pachet salarial mai atractiv decât cel al Barcelonei. Asta face ca, acum, Barca să-și reconsidere ”poziția” financiară față de jucător dacă îl vrea neapărat pe ”Camp Nou”. 

Pariază și tu pe meciurile Barcelonei la această casă de pariuri!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi