Mesajul fanilor lui Dinamo n-a rămas fără urmări. Reghe:"Sabia a fost scoasă din teacă şi se ascute!"

Nimeni nu știe ce a fost în sufletul lui Gigi Becali la meciul cu Manchester City. Lucrurile au început prost pentru Steaua înainte ca jucătorii lui Reghe să aibă de-a face cu super-starurile lui Guardiola. Zeci de fani ai lui Dinamo s-au infiltrat pe "Național Arena" și au realizat o coregrafie umilitoare pentru steliști - mesajul  „Doar Dinamo Bucureşti” a ajuns în toată presa sportivă din lume! Fanatik.ro dezvăluie că patronul Stelei a înnebunit pur și simplu când a văzut mesajul celor aproape 15 mii de oameni afați în tribuna a doua! Gigi nu s-a putut abţine și l-ar fi sunat pe finul său Cristi Borcea, aflat în închisoare. „Numai tu eşti vinovat pentru tot ce s-a întîmplat. Tu ai pus la cale tot ce au făcut şmecherii ăia”, i-ar fi spus Becali. 

Șefii Stelei au digerat greu umilința din tribune, la fel ca și cea din teren de altfel, și au luat deja o decizie. MM Stoica a dezvăluit la Sport.ro cum va fi de-acum înainte în tribune la meciurile Stelei. N-a uitat să amintească de faptul că vinovații vor plăti. 

Niciodată, cât timp Steaua va organiza un meci în campionat sau în Europa, nu se va mai face coregrafie! A fost infracțiune. Oamenii cărora li s-a făcut instructajul au fost înșelați. Pentru mine ăsta e un gest infantil. Bun, am făcut o glumă! Doar Dinamo ce? Dacă așa își promovează derby-ul... e și clubul implicat în asta, în farsa asta? Întreb, că eu nu știu. E greu să trăiești cu complexul că în România Champions League a fost inventată pentru Steaua și CFR Cluj! Nu m-am simțit umilit. Umilitor este să te elimine Knattspyrnufelag și 17 Nentori, nu să te bată Manchester City cu 5-0!,

---a răbufnit Mihai Stoica

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf i-a taxat și el pe rivalii din "Ștefan cel Mare", într-o declarație făcută pentru Digi Sport.

Mai sunt trei zile până la meciul cu Dinamo. O să vedem ce se întâmplă. Tăvălugul e în deal şi pleacă! Vedem peste trei zile ce se întâmplă. Până atunci, fiecare e liber să facă ce vrea. Sabia a fost scoasă din teacă şi se ascute. Noi vom da singurul răspuns la acest mesaj sâmbătă, pe teren!,

---a spus Reghecampf

 Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi