Merită să pariem la Stanleybet online?

Este oferta Stanleybet suficient de bună încât să merite să jucăm cu regularitate? Citește în continuare pentru a afla răspunsul la această întrebare. Oferta spotivă este unul din cele mai importante criterii de care trebuie să ținem cont atunci când alegem casa de pariuri online la care  jucăm. Dar majoritatea operatorilor online veniți din offline au o problemă mare: oferta este cam aceeași ca la agențiile stradale, ceea ce nu este de bine. De aceea am zis să verific să văd dacă și la Stanleybet (D.ONJN 1280/29.06.2016) există această problemă sau dacă agenția a reușit să vină cu un plus din acest punct de vedere.

interfata-stanleybet.png

 

Câte sporturi sunt acoperite?

Dacă în agențiile de cartier găsim pariuri pe doar șase sporturi, pe platforma de pariuri online putem miza chiar pe 16 sporturi diferite. Dar este suficient? Depinde pe ce sporturi îți place să pariezi, dar ce pot să-ți spun este că unele case de pariuri online acoperă chiar și de două ori mai multe sporturi.

 

Cât de diversificată este oferta la fotbal?

Am consultat oferta Stanleybet azi la fotbal și am găsit meciuri din Lituania, Egipt și chiar din liga a doua din Japonia. Pe de altă parte majoritatea caselor de pariuri online decente acoperă aceste competiții, plus că nici n-am găsit vreun meci care să fie la Stanleybet și să nu fie în altă parte.

 

Cât de bogată este oferta la alte sporturi?

Eu unul obișnuiesc să pariez mult pe meciuri de hochei pe gheață și baschet. Nu pot spune că am fost dezamăgit de ce am găsit pe acest site, dar nici impresionat nu am rămas. Același lucru pare să fie valabil și la alte sporturi populare precum tenis de exemplu, dar și la sporturi mai mici precum arte marțiale sau futsal oferta este bună dar nu excelează.

 

Cât de diversificate sunt opțiunile de pariere oferite?

Dacă ai intrat pe oferta la fotbal și ești în căutarea de pariuri pe goluri, reprize, echipe, pauză/final și alte opțiuni de acest gen vei fi încântat de numărul de opțiuni disponibile. Dar dacă ești ca mine și primul lucru pe care îl cauți sunt pariurile pe cornere sau cartonașe atunci vei rămâne dezamăgit deoarece nu găsești așa ceva. Acest lucru este valabil și la alte sporturi: sunt oferite multe opțiuni de pariuri, dar oferta nu este suficient de diversificată pentru gustul meu.

 

Cât de bună este oferta live?

Când am consultat oferta live ea conținea 2 meciuri de fotbal și 12 de tenis, deși la Netbet găseam 11 meciuri de fotbal și 34 de tenis. Din acest motiv nu prea aș recomanda Stanleybet pentru pariuri live.

 

Concluzie

Oferta Stanleybet este decentă, dar este departe de a se ridica la standardele impuse de agenții mai consacrate, mai ales atunci când vine vorba de pariuri live.

 

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!