Merită să avem încredere în casele de pariuri sportive online?

Află de la PariuX dacă se merită sau nu să avem încredere în casele de pariuri sportive online!  Deşi din ce în ce mai mulţi pariori încep să aleagă casele de pariuri online în defavoarea celor offline, marea majoritate a lor încă obişnuiesc să plaseze bilete la agenţiile clasice.


De ce mulți pariori evită pariurile online?

Acest lucru se întâmplă în principiu pentru că cea mai mare parte a pariorilor au ceva suspiciuni în legătură cu platformele online şi cu tranzacţionarea banilor pe internet. Aceştia îşi pun probleme în ceea ce priveşte siguranţa banilor şi a contului deschis la o astfel de casă de pariuri online. Ideea de a folosi un card bancar pentru pariurile online este unul din motivele principale pentru care mulţi pariori de mod veche refuză să accepte pariurile online ca fiind viitorul pariurilor sportive. Mulţi dintre pariorii sceptici sunt de părere că utilizând un card bancar pentru a efectua tranzacţii online şi mai ales la casele de pariuri creşc şansele de a rămâne fără bani pe card.

Vă recomand această casă de pariuri online! Vezi ce bonus te aşteaptă...

merita-sa-avem-incredere-in-casele-de-pariuri-sportive-online.jpg

Cum stau lucrurile de fapt?

În ciuda numeroaselor argumente pe care aceşti pariori le susţin, situaţia nu este deloc aşa cum o prezintă ei. Pariurile online au devenit destul de sigure în ultima perioadă de timp, desfăşurându-se sub o mulţime de sisteme de securitate şi organizaţii care previn fraudele pe internet. Orice client al unei case de pariuri online este protejat din punct de vedere al datelor sale personale dar şi al situaţiei financiare, încât totul se desfăşoară într-un mic anonimat.

Aşadar, pariurile online sunt considerate foarte sigure în prezent. De ce ar trebui să credem acest lucru? Care sunt argumentele care atestă siguranţa pariurilor online?

Trebuie să conştientizaţi faptul că pe piaţă există în prezent case de pariuri care activează în acest domeniu de câţiva ani buni. O astfel de companie nu vă poate transmite decât faptul că este o agenţie serioasă, care n-a avut niciodată probleme cu clienţii, dar nici de ordin financiar. Acest lucru îi conferă stabilitate şi încredere. Este aproape imposibil ca la o astfel  de casă de pariuri online să vă puneţi problema siguranţei datelor voastre sau a banilor.

La anumite intervale de timp orice casă de pariuri online este verificată de anumite organizaţii internaţionale iar în cazul depistării unor neregularităţi în sistemul de securitate agenţiile de pariuri riscă să fie amendate cu sume uriaşe de bani, pe care nici ele de cele mai multe ori nu şi-ar permite să le achite. Cu alte cuvinte, o companie de pariuri va face absolut tot ce-i stă în putinţă pentru a avea un sistem de securitate de nota 10, pentru a scăpa de orice amendă.


Trimiterea actelor - cât este de sigur?

Mulţi dintre pariori mai au suspiciuni şi atunci când vine vorba de trimiterea unor copii ale actelor personale, către agenţia de pariuri la care au deschis cont, pentru verificarea acestuia. Renunţaţi la această idee! Dacă trimiteţi copiile la linkul adevărat al agenţiei şi verificaţi mai întâi ca acesta să fie cel real nu veţi întâmpina niciodată probleme, iar datele voastre vor fi în siguranţă deplină.

Toate agenţiile de pariuri sportive online folosesc în prezent sisteme şi tehnologii de cea mai înaltă performanţă în privinţa securităţii, încât banii şi datele voastre sunt în siguranţă. Să nu credeţi că o agenţie de pariuri o să vă sustragă bani din cont. Gândiţi-vă că sunt pariori care deţin în conturi sute de mii de euro şi care niciodată n-au întâmpinat probleme de acest gen. Agenţiile de pariuri online se feresc să aibă probleme cu clienţii deoarece dacă apar multe probleme acestea se răspândesc extrem de repede în mediul online, influenţând într-un mod negativ imaginea companiei. Cu alte cuvinte, cele mai bune servicii în materie de pariuri sportive le veţi gasi la o agenţie de pariuri ONLINE.

 

Bonusuri atractive pentru clienți

O casă de pariuri pe internet nu va face nicio mişcare greşită deoarece exista dorinţa de a acapara piaţa pariurilor sportive. Nu numai că banii voştri sunt în siguranţă la o agenţie de pariuri online, dar aveţi şansa de a primi şi fel de fel de bonusuri şi facilităţi la deschiderea contului. Cu alte cuvinte, casele de pariuri online vă oferă bani în plus pentru a vă arata că pentru ele este mai important clientul şi serviciile oferite acestuia decât orice altceva. Descoperă cele mai consistente bonusuri la pariuri!

Acestea sunt principalele motive şi argumente pentru care susţinem că agenţiile de pariuri online sunt extrem de sigure şi, în acelaşi timp, mult mai profitabile decat cele offline. Momentan tendinţa în ceea ce priveşte pariurile sportive este de a alege casele online, dar totul decurge destul de lent, un lucru fiind sigur: viitorul pariurilor este cu siguranţă la casele de pariuri ONLINE. 

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi