Mediașul a băgat gaz spre locul 1: 5-2 cu Pandurii! Pustai: "Echipa are suflet și valoare"

Aproape de colaps din cauza marilor probleme financiare, Pandurii și Gaz Metan Mediaș au oferit una dintre cele mai frumoase partide din acest sezon. Nu mai puțin de 7 goluri s-au marcat în derby-ul suferinței, la finalul căruia echipa lui Cristi Pustai a urcat, provizoriu, pe primul loc în clasament.

Condusă de două ori după euro-golul lui Sânmărtean (șut senzațional din afara careului) și autogolul lui Rugasevic, Gazul a revenit incredibil după pauză, când a dat drumul la robinetul cu goluri. Patru goluri au marcat jucătorii lui Pustai într-un sfert de oră! Munteanu, care egalase la 1 în prima repriză, a mai reușit încă două goluri și și-a trecut în cont un hat-trick de vis. Axente și Bic au lovit și ei la interval de două minute și Mediașul s-a impus cu un incredibil 5-2! 

Gaz Metan e lider după acest meci, cu 37 de puncte, la egalitate cu Steaua, care va juca duminică împotriva Astrei. Pandurii sunt pe 8, cu 24 de puncte. Eroul lui Gaz Metan, Alex Munteanu îi va ține pumnii Astrei în meciul cu Steaua, pentru ca roș-albaștrii să nu-i detroneze pe medieșenii din fruntea clasamentului.

E primul meu hat-trick din carieră. Fotografii la clasament tot facem de când am început sa urcăm pe 4, pe 3, și acum o să facem că suntem lideri, chiar dacă doar pentru câteva ore. Duminică seară vom fi suporterii Astrei!,

---a anunțat Alexandru Munteanu 

Faptul că am întors din nou un rezultat nefavorabil la pauză  înseamnă că în acest vestiar al Gazului există suflet, dar și valoare. Atâtea rezultate favorabile nu pot fi întâmplătoare!,

---e convins Cristi Pustai

Echipe:

Pandurii: Stanca - Pleașcă, Pițian, Ungurușan, Grecu - Mrzljak, Răuță - Voiculeț, Sânmărtean, Herea - Țucudean. Rezerve: Negrilă, David, Trocan, Brînzan, Trifu, Pirtea.

Gaz Metan: Pleșca - Crețu, Trtovac, Buzean, Rugasevic - R. Zaharia, Danci, Bic - Al. Munteanu, Eric, Axente. Rezerve: A. Marinescu, R. Romeo, L. Cristea, C. Petre, D. Lupu, Olariu, Buziuc.

 

Foto: Andi Popescu / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi