Meciurile Stelei şi Astrei din Europa League îţi pot aduce pariuri gratuite, fără foarte multe riscuri!

După 2 zile cu meciuri în cupe europene în care avem emoţii mai mici, joi seară vom trăi mai intens, asta deoarece Astra Giurgiu şi FC Steaua Bucureşti vor juca la Austria Viena, respectiv acasă cu Osmanlispor. Pentru ambele este vital să obţină victoria, deşi campioanei României nu i-ar părea rău nici dacă s-ar întoarce cu un punct din capitala Austriei.

La fiecare din cele 2 partide agenţia de pariuri online NetBet (deschide cont acum) propune câte o promoţie. Promoţiile sunt valabile şi pentru clienţii existenţi. Detaliile promoţiilor sunt similare:

  • Intră pe pagina FIECĂREI promoţii de pe site-ul NetBet şi apasă pe butonul Înscriere. Ai grijă să fi logat în cont. Poţi face acest lucru până înainte de startul fiecărei partide.
  • Pariază minim 50 RON pe rezultatul final (1, X sau 2) al meciului. Poţi face acest lucru fie pre-meci, fie live.
  • Indiferent de starea pariului vei primi câte 10 RON pentru fiecare gol marcat în meci.

Reţine că poţi beneficia de ofertă doar la meciul Stelei, doar la cel al Astrei sau la ambele!

austria-viena-astra-netbet.JPG

În cazul în care nu eşti hotărât ce să pariezi 1x2 pre-meci pe aceste dueluri îţi recomand următorul lucru. Intră acum pe NetBet, pe paginile promoţiilor şi apasă butonul Înscriere la fiecare în parte. Nu uita că este necesar să fi logat în cont când accesezi aceste butoane! Apoi urmăreşte live partidele şi dacă într-una din ele se face scorul de 2:0 sau 0:2 pariază 50 RON (sau mai mult) pe victoria echipei care conduce.

Şansele de a câştiga pariul vor fi foarte mari. În plus ai asigurat un pariu gratuit de minim 20 RON. Dacă se va întâmpla ca echipa care conduce cu 2:0 să fie egalată vei primi un pariu de 40 RON (dacă meciul se încheie 2:2) şi practic n-ai pierdut decât 10 RON, iar de va fi să se ajungă la minim 2:3 sau 3:2 ai asigurată măcar returnarea mizei.

Vin şi cu un exemplu, poate nu m-am exprimat foarte clar:

  1. Intri pe NetBet, accesezi pagina de Promoţii şi pe pagina fiecărei promoţii dai click pe butonul Înscriere. Nu te costă nimic :)
  2. Stai pregătit cu 100 RON în cont, 50 pentru fiecare meci.
  3. Dacă, să zicem, la Steaua - Osmanlispor va fi la un moment dat scorul 2:0 pariezi 50 RON pe victorie Steaua.
  4. În cazul în care Steaua va învinge tu vei câştiga pariul (nu va fi o sumă mare) şi un pariu gratuit egal ca valoare cu numărul total de goluri marcate în meci (minim 20 RON, deoarece pariezi la 2:0).
    În cazul în care Steaua nu câştigă scorul va fi minim 2:2, dacă nu 2:3, 2:4 etc. În această situaţie tu vei pierde pariul de 50 RON, dar vei primi un pariu gratuit egal cu numărul de goluri marcate în meci, minim 40 RON.

steaua-villarreal-promotie-netbet.JPG

De asemenea, mai poţi încerca să plasezi un pariu fără foarte multe riscuri şi să ai un câştig asigurat şi în altă situaţie, dar este important să fie un meci cu goluri multe. Să spunem că în minutul 75 la Viena scorul este 2:2. Poţi miza în această situaţie pe x final. Dacă nu se mai marchează până la final ai câştigat pariul şi încă un pariu gratuit de 40 RON. Dacă se va mai marca vei primi cel puţin 50 RON sub formă de pariu gratuit (se va înscrie golul 5).

Aceiaşi variantă este posibilă şi dacă scorul ar fi 1:2 sau 2:1, dar în acest caz există riscul să pierzi 10 RON (dacă se egalează şi rămâne 2:2 până la final pierzi pariul şi primeşti doar 40 RON pariu gratuit).

Mai e şi scenariul în care se înscriu 5 goluri rapid, că tot e 5:2 la pauză la Dortmund la momentul scrierii acestui articol, caz în care poţi paria orice semn doreşti (1, x sau 2 - bineînţeles că în funcţie de rezultat), deoarece vei avea asigurat un pariu gratuit de cel puţin 50 RON indiferent de ce se va întâmpla mai departe.

Cert este că, cu puţină atenţie, şi cu 100 RON avuţi în contul NetBet ai putea obţine unul sau două pariuri gratuite fără prea multe emoţii.

Şi dacă tot am vorbit de pariul gratuit vreau să spun că acesta va fi disponibil 7 zile de la creditare, va trebui jucat pe un bilet cu cota minimă 2 şi tot ce rămâne de pe urma lui (profitul rezultat) sunt bani cash, ce pot fi retraşi. De exemplu, dacă primeşti un pariu gratuit de 30 RON, îl joci pe un bilet cu cota 5 şi ai câştigat, vei rămâne în cont cu 120 RON, bani pe care-i poţi folosi cum doreşti, deoarece nu mai există condiţii suplimentare de rulaj.

Click aici pentru a deschide cont la NetBet şi pentru a paria pe meciurile echipelor româneşti în Liga Europa!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi