Meciurile României de la Campionatul European de handbal se văd cu live gratuit pe Betano TV

Naționala de handbal feminin a României ia startul astăzi la Campionatul European de Handbal feminin. Agenţia de pariuri pe internet Betano a pregătit un pachet complet pentru acest eveniment important la care participă tricolorele.

Toate meciurile României pot fi urmărite pe internet, legal şi gratuit, pe Betano TV  – serviciul de live streaming al celor de la Betano. De altfel, toate cele 47 de partide de la Euro 2016 pot fi vizionate pe Betano TV, serviciul fiind disponibil clienţilor casei de pariuri.

 

Deschide cont acum la Betano şi urmăreşte live vdeo toate meciurile de la CE de handbal de feminin!

România, debut de foc cu Norvegia

Echipa națională a României va disputa primul joc de la Euro 2016 contra Norvegiei astăzi de la ora 21:45. Din ultimele 5 meciuri jucate contra nordicelor, tricolorele au câștigat doar unul singur.

2 dintre aceste meciuri, inclusiv precedentul (cel de la Rio, pierdut cu 27-28) au consemnat un număr de peste 52 de goluri marcate. Betano oferă o cotă de 2,00 pentru ca diseară să se înscrie din nou peste 51,5 goluri.

oferta-pariuri-romania-muntenegru.jpg

Pariuri speciale pe România

România are a treia șansă de a câștiga Grupa D, cea pe care o împarte cu Norvegia, Rusia și Croația. Cota tricolorelor este în acest moment 10.

De asemenea, Betano oferă un pariu tip „match-up” pentru România contra Muntenegrului. Folosește acest tip de pariu antepost și mizează dacă echipa noastră se va clasa mai sus decât cea din Muntenegru la finalul turneului.

Programul României la Euro 2016

România se află în Grupa D de la Euro 2016 și se poate califica în faza eliminatori dacă se va clasa printre primele 3 echipe din grupă.

Echipa noastră are următorul program:

  • 5 decembrie, ora 21:45 Norvegia-România
  • 7 decembrie, ora 19:30 România-Rusia
  • 9 decembrie, ora 19:30 România-Croația

cote-pentru-castigarea-trofeului.jpg

Ai bonus 100% până la 200 RON pentru a paria la Betano pe meciurile de la Euro handbal 2016! Click aici pentru a-l obţine!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi