În premieră: meciuri din liga a 4-a din România sunt televizate și apar în oferta unei case de pariuri!

Fotbalul din România este plin de surprize și de situații nemaivăzute, chiar și la nivel mondial. Am avut în ultimii ani singura echipă din lume care în același sezon a jucat atât în prima ligă cât și în a doua (Rapid în sezonul 2013/2014), echipe campioane care intrau în faliment după câțiva ani (Unirea Urziceni, Oțelul Galați), falimentul unei echipe de tradiție ca Rapid care a dus la crearea a vreo 4-5 ”Rapizi” de le-am pierdut numărătoarea, titlu de campioană decis la TAS (cazul FCSB - Viitorul de anul acesta), iar exemplele pot continua probabil la nesfârșit. 

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX!


Liga a 4-a - multe nume de tradiție

Un alt caz destul de unic este războiul între FCSB și CSA pentru palmaresul, sigla și culorile Stelei, iar mai nou și Dinamo ajunge să se confrunte cu o problemă oarecum asemănătoare. Așa că am ajuns ca în liga a 4-a Ilfov, sezonul 2017 / 2018 să avem echipe precum CSA Steaua, CS FC Dinamo, AFC Rapid, AS Academia Rapid (nici nu stau să îmi bat capul care o fi aia pe ”bune”, dacă o fi vreuna din ele), dar și alte formații de tradiție cum ar fi AFC Carmen București (echipă pe locul căreia a intrat Steaua în prima ligă în 1948), Venus București (de 8 ori campioana României) și Progresul București (de 3 ori vicecampioană). Inevitabil o serie cu astfel de echipe, chiar și de Liga a 4-a, a început să atragă atenția atât a iubitorilor de fotbal din România cât și a televiziunilor și caselor de pariuri.

 

Meciurile celor de la CSA Steaua și Academia Rapid pot fi văzute la televizor

Așa că am ajuns într-o situație foarte interesantă. Astăzi, 1 septembrie 2017, debutează sezonul în Liga a 4-a, iar pentru prima dată în istorie avem echipe din al 4-lea eșalon fotbalistic ale căror meciuri vor fi transmise la televizor, și care chiar pot fi găsite în oferta unei case de pariuri. Este vorba de CSA Steaua si Academia Rapid. Meciurile steliștilor vor putea fi urmărite pe canalele Digi Sport, iar cele ale Rapidului pe Dolce Sport! M-am uitat acum pe programul Dolce și nu am găsit trecut meciul Rapidului, dar știu sigur că este transmis (nu mai știu exact ce post, parcă Dolce 2, nu sunt sigur) pentru că am auzit pe unul din moderatorii emisiunii de la ora 14:00 spunând acest lucru.

  • 1 septembrie, ora 17:00  >>> CSA Steaua – AFC Venus 1914 >>> Digi Sport 
  • 1 septembrie, ora 20:00 >>> Academia Rapid - CS Progresul 2005 >>> Dolce Sport 

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online recomandată!

 

Cote la pariuri sportive

Casa de pariuri Superbet (L1160659W000328) nu este chiar una din preferatele mele, dar nu pot să nu remarc faptul că a introdus în ofertă cele două meciuri. Este drept că nu sunt oferite multe opțiuni, dar găsim pariuri pe câștigător meci, șansă dublă și total goluri (sub / peste 2.5). De asemenea, se pare că ele nu pot fi jucate ca pariuri single, ci trebuie adăugate pe bilete care conțin minim 3 selecții (credeam că nu se mai practică așa ceva de ani buni). 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii