Cinci partide jucate recent cu o desfășurare incredibilă! Blat sau nimereală?

Cu siguranță la nivel mondial au loc foarte multe aranjamente, mai ales în competițiile mai mici. Sigur, asta nu înseamnă că trebuie să țipăm că a fost blat la fiecare pauză / final sau meci cu rezultat neașteptat, dar pe de altă parte sunt și partide ale căror desfășurare depășesc orice imaginație. Vreau să îți prezint pe scurt 5 astfel de meciuri, care întâmplător sau nu au fost și în oferta caselor de pariuri: 4 dintre ele sunt din ultimele 2 săptămâni, iar unul s-a desfășurat în urmă cu o lună. Deci nu m-am dus prea mult în urmă ca să le găsesc.

Nu pretind că au fost neapărat meciuri aranjate, dar trebuie să recunoaștem că cel puțin ultimele 2-3 de pe listă sunt genul de partide care le vezi o dată în viață. Tu ce părere ai? Blat sau așa a fost să fie? Cum ai reacționa dacă ai pierde la pariuri pe o astfel de partidă? :) 

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX!

 

Stuttgart U19 vs Kaiserslautern U19 >>> 5:4 (2:3)

Începem cu unul ”lejer”. În Germania: Junioren Bundesliga South, Stuttgart U19 a reușit să învingă sâmbătă, 16 septembrie 2017, pe Kaiserslautern U19 cu 5:4 după ce la pauză era condusă cu 3:2. Deci 2 pauză / 1 final și 9+. Ambele pariuri puteau fi găsite chiar și la agenții licențiate în România, precum betfair.ro.


Bangladesh U18 vs India U18 >>>  4-3 (0:3)

Luni, 18 septembrie, echipa de U18 a celor de la Bangladesh au reușit să învingă pe India U18 cu 4:3 deși la pauză era condusă cu 0:3. Meciul conta pentru SAFF CHAMPIONSHIP 2017.

 

Timra vs Moron >>> 7:2  (0:2)

Acum să trecem la meciuri mai ”serioase”. Acesta îmi amintește un pic de partida Gloriei Buzău cu Bucovina Pojorâta din iunie 2016, când buzoienii conduceau cu 1:0 la pauză și au pierdut cu 8:1. Nici acești suedezi din Division 2 - Norrland nu au fost prea departe sâmbătă, 23 septembrie 2017, atunci când oaspeții aveau 2:0 la finalul primei reprize, dar și-au luat o căruță de goluri în a doua. Zici că au uitat să mai intre pe teren. Sunt curios ce le-a spus antrenorul la pauză de s-a schimbat fața jocului într-un asemenea mod (sau ce le-a spus vreun broker de pariuri, ca să fiu puțin răutăcios).

 

Spartak Zdrepceva U19 vs Steaua Rosie Belgrad U19 >>>  7-7

A fost un meci din campionatul de U19 al Serbiei care s-a jucat pe 23 august și care putea fi găsit în oferta mai multor case de pariuri online, atât pre-meci cât și live. În minutul 83 echipa gazdă conducea cu un neverosimil 6:2, dar nebunia abia atunci a început. Oaspeții au reușit să puncteze în minutele rămase de nu mai puțin de 5 ori, preluând conducerea cu 7:6, însă în final cei de la Spartak Zdrepceva au mai marcat și ei o dată, iar astfel partida s-a încheiat 7:7!

 

Shanghai SIPG vs Shanghai Shenhua >>>  6-1 (0:0)

Scorul în sine nu pare ceva ieșit din comun, dar desfășurarea este una care lasă loc de multe interpretări. Primul gol al partidei a fost reușit abia în minutul 56, ca șapte minute mai târziu tabela să arate scorul de 4:1! Da, ai auzit bine. S-a înscris la foc automat: 56', 58', 60', 61' și 63'! Am găsit și rezumatul video de la acest meci, cele 5 goluri înscrise în acel interval de 7 minute putând fi găsite între minutele 2:15 și 5:00 din clip. Ce părere ai?

 

Dacă mai știi și alte partide cu desfășurări incredibile, fie ele recente sau mai de demult, poți da un reply mai jos. Sunt convins că și în ultima lună au mai fost partide cu desfășurări incredibile, dar despre care nu știm. Ce părere ai despre astfel de meciuri? Întâmplare sau aranjament?

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii