Meciul zilei, promoția de care trebuie să profiți în fiecare zi! Vezi detalii!

"Meciul zilei" este o promoție oferită de această casă de pariuri online prin care zilnic este ales un meci de către agenție la care dacă plasați pariuri pe scorul corect sunteți recompensat în funcție de promoția zilei respective cu rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst (7 sau 15 în funcție de caz) sau cu un loz răzuibil gratuit în jocul Tribble Knockout.

Promoția a suferit anumite modificări fața de cum era înainte, dar chiar și așa rămâne foarte profitabilă pentru pariorii care vor să participe zilnic la ea. În acest articol vă vom explica de ce este avantajoasă această ofertă și vă vom prezenta pe scurt și cele două jocuri în care primiți recompensele.

Vă recomandăm să accesați articolele zilnice de la noi de pe site pentru a vedea care este "meciul zilei" și în ce constă recompensa. Tot în acele articole puteți consulta și termenii și condițiile ofertei.

meciul-zilei.png

De ce ar trebui să profităm zilnic de pe urma promoției "Meciul zilei"?
Recompensele sunt date indiferent de suma pe care voi o pariați. Deci chiar dacă plasați un pariu pe 1 leu tot primiți integral acea recompensă. Asta înseamnă că o "investiţie" de 30 lei într-o lună primiţi zeci de rotiri gratuite la jocuri de cazino, dar și câteva lozuri răzuibile care vă pot aduce câștiguri destul de consistente.

Chiar dacă într-o zi norocul nu vă surâde, în ziua următoare puteți lua din nou recompensa gratuită și este imposibil ca mai devreme sau mai târziu să nu prindeți și o zi profitabilă, mai ales că în cele două jocuri câștigurile potențiale și șansele de câștig sunt destul de mari.

În plus într-o lună, din 30-31 de pariuri plasate pe opțiunea Scor Corect, mai mult ca sigur veți nimeri măcar câteva corecte astfel încât vă puteți recupera cel puțin suma investită.

Starburst
Acesta este un joc de cazino care face parte din categoria "Sloturi". O rotire în acest joc valorează 0.50 RON. Jocul este cu 10 linii, iar o singură rotire vă poate aduce câștiguri substanțiale de până la 50.000 de fise. Pe rolele 2, 3 și 4 puteți primi și simboluri "Wild" care au rolul de a înlocui orice alt simbol pentru a vă da câștigul maxim pe linia pe care apar. Acestea au și funcția suplimentară de a se extinde pe toată coloana și generează o reînvârtire. La fiecare mână puteți primi un număr maxim de trei reînvârtiri.

starburst.png

Tribble Knockout
Acest joc poate fi accesat din secțiunea "Lozuri răzuibile" și are valoarea de 5 RON. Obiectivul este acela de a răzui cele nouă căsuțe pe care le conține fiecare loz. Dacă reușiți să găsiți trei căsuțe de aceeași valoare atunci câștigați suma respectivă. Mai mult decât atât, în partea de jos a lozului aveți o căsuță suplimentară unde puteți răzui un multiplicator cuprins între 1x și 10x. Suma răzuită de voi se va înmulți cu această valoare pentru a da câștigul final. Dacă de exemplu găsiți trei simboluri identice de 20 RON și un multiplicatorul 5x, atunci câștigul vostru este de 100RON!

tribble.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi