Meciul zilei la Sportingbet este Chelsea vs Swansea! Pariază pe acesta și vei fi recompensat!

În acest weekend avem foarte mult fotbal, iar asta se datorează și faptului că astăzi are loc prima etapă în Premier League dar și în celelalte ligi din Anglia. Din toate meciurile, Sportingbet (deschide cont acum) a ales ca Meciul zilei partida dintre Chelsea și Swansea.

Ce înseamnă acest lucru? Dacă plasezi un pariu pe opțiunea Scor Corect înainte de startul partidei vei fi recompensat cu șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst. Pentru a fi eligibil, pariul trebuie plasat înainte de startul meciului și trebuie să fie singur pe bilet. Miza minimă este de numai 2RON! Regulamentul complet al promoției poate fi accesat AICI.

meciul-zilei.png

Despre meci

Chelsea a pierdut duminica trecută Supercupa Angliei în fața "tunarilor" de la Arsenal, scor 0:1. Acest rezultat vine după ce "pensionarii" au câștigat ultimele două partide de la International Champions Cup, cu PSG și Barcelona, ambele victorii fiind reușite la penalty-uri.

De partea cealaltă, Swansea a jucat cinci amicale în această vară din care patru s-au încheiat cu remize. Se pare că scorul preferat al "lebedelor" este cel de 1:1, în trei din cele patru egaluri înregistrându-se scorul amintit anterior. Repetarea acestui rezultat și astăzi are o cotă de 9.00.

Ultimele două partide directe au fost câștigate lejer de Chelsea cu 5:0, respectiv 4:2. Aceste scoruri au acum cote de 26.00, respectiv 41.00.

chelsea-swansea.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi