Meciul suferinţei: Chiajna - Pandurii 0-0. Grigoraş: "Ar fi păcat ca echipa să se desfiinţeze"

Concordia Chiajna şi Pandurii au încheiat etapa a 11-a cu un meci plăcut ochiului, dar fără goluri, deşi ocazii au fost. Gazdele se puteau impune, dar Bucurică a ratat incredibil dintr-o poziţie ideală şi meciul s-a încheiat 0-0. 

Păcat că n-am câştigat. Prima repriză a fost echilibrată, dar partea a doua a fost a noastră. Bucurică a avut o ocazie uriaşă, dar portarul Lazar a făcut o partidă incredibilă. Trei puncte ar fi fost enorme azi. E important că n-am primit gol, dar mă îngrijorează că ratăm prea mult. Nu suntem lucizi la finalizare,

---a declarat Emil Săndoi 

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş a spus că nu mai ştie cât timp îi mai poate motiva pe jucătorii săi, care sunt neplătiţi de mai mult timp. 

Avem o situaţie dificilă, iar un rezultat favorabil ar fi redresat, oarecum, echipa. Situaţia nu este deloc bună, îmi este greu să-i motivez pe jucători. Nici cei noi nu se aşteptau la asemenea restanţe, s-a ajuns la limita răbdării. E o situaţie mai mult decât delicată, s-au tot făcut promisiuni, dar ne-am săturat, avem nevoie de fapte.

Ar fi păcat ca această echipă să se desfiinţeze. Eu am vorbit cu jucătorii, au încercat să se mobilizeze, dar în mintea lor rămâne această problemă. Nu ştiu câtă răbdare vor mai avea, nu ştiu cât mai sunt dispuşi să se antreneze, 

---a spus Petre Grigoraş 

Sezonul trecut, cele două echipe şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat. Concordia a câştigat la Chiajna, scor 3-0, iar Pandurii au câştigat la Severin cu 2-0. Meciul din Cupa României a avut nevoie de penalty-uri pentru a stabili câştigătoarea, ilfovenii impunându-se cu 4-3.

În urma acestui rezultat, Pandurii se află pe locul şase în clasamentul Ligii 1, cu 16 puncte. Concordia Chiajna ocupă poziţia a zecea, cu 12 puncte.

 

Echipele de start: 

Chiajna: Bălgrădean - Bărboianu, Albu, Melinte, Bucurică - Feussi, R. Costin, Grădinaru, Buleică - Cristescu, Constantinescu.

Pandurii: Lazar - Pleaşcă, Vasiljevic, Piţian, Grecu - Sânmărtean, Obodo - Munteanu, Antal, Herea - Ţucudean.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi