Meciul nebun de la Dortmund i-a adus unui parior un câștig de 1,333RON!

Ieri a avut loc unul dintre cele mai incredibile meciuri din istoria recentă a Ligii Campionilor, Dortmund câștigând cu scorul de 8 - 4 partida cu Legia Varșovia. Chiar mă gândeam dacă vor apărea bilete câștigătoare cu pariuri pe acest meci, și nu a trecut mult până când un parior pe numele de Alex ne-a trimis următorul bilet pe pagina de Facebook PariuriX

Acesta a pariat suma de 200RON pe minim două goluri ale oaspeților, pariu care a fost câștigător încă din minutul 24 datorită dublei lui Prijovic. Pariorul a prins o cotă de 7.00, câștigând 1,336RON după ce a plătit o taxă de aproape 10RON la plasarea biletului.  Este drept că biletul nu este super spectaculos, dar merită scos în evidență la un astfel de meci. Oricum pariuri câștigătoare pe scor corect sau pe alte nebunii de acest gen sunt destul de sigur că nu vom vedea.

Nu uita, dacă ai și tu un bilet cu care te lauzi, îl poți trimite staff-ului PariuriX pe pagina noastră de Facebook, sau îl poți uploda în secțiunea Imagini Bilete. Cele mai tari bilete își vor face cu siguranță loc în secțiunea noastră de Știri.

bilet-borussia.jpg

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi