Meci nebun pe ”Anfield”, într-o seară magică a ”Faraonului” Salah! (VIDEO)

Pep Guardiola a spus că Salah a fost desemnat greșit cel mai bun jucător din Premier League. Atacantul egiptean n-a zis nimic și a preferat să vorbească pe teren! A făcut-o într-un mod excepțional în meciul tur cu AS Roma din semifinalele Ligii. Liverpool l-a pierdut după un sfert de oră pe Chamberlain, dar jucătorii lui Jurgen Klopp s-au ambiționat și, după 20 de minute în care au preferat să-și studieze adversarul, au trecut la atacuri în valuri!

Firmino, Mane (de două ori) și Salah l-au pus la grea încercare pe Alisson. Portarul Romei n-a mai scăpat în minutul 36, când ”Faraonul” Mohamed Salah a pus mingea cu mâna în vinclu după o execuție genială! 

După reușita minune a egipteanului, fanii gazdelor au uitat și de marea ocazie a oaspețilro ratată de Kolarov în minutul 18 (bară după un șut înșelător din afara careului). Lovren și-a încercat și el norocul după o lovitură de colț, dar a luat la țintă transversala porții adverse.

 

Cel care a declanșat nebunia pe ”Anfield” a fost tot Salah. Fostul coleg al lui Dzeko din atacul romanilor s-a descurcat minunat pe un contraatac și l-a ”executat” cu sânge rece pe Alisson. Și de data asta, Salah nu s-a bucurat pentru golul marcat în poarta fostei sale echipe...

Cu cele două reușite din meciul cu Roma, Salah a ajuns la 10 goluri marcate în acest sezon de Champions League, în condițiile în care el înscrisese un singur gol în ultimele patru sezoane în Europa! Cumpărat de Liverpool de la Roma pentru 42 milioane de euro, Salah valorează acum pe piața transferurilor dublu. Dar cu siguranță că prețul lui va ”exploda” după ultimele evoluții. 

 

După pauză, italienii au făcut față tot mai greu atacurilor ucigătoare ale jucătorilor lui Klopp. Iar inevitabilul s-a produs din nou în minutul 56. Infiltrat în careu, Mane a transformat în gol o pasă de manual a neobositului ”Mo” Salah și a făcut 3-0! 

Pentru Roma, ”supliciul” a continuat. Parcă paralizați de reușitele englezilor, jucătorii lui Eusebio Di Francesco au încasat și golul 4. Iar totul a plecat de la același Salah, atacantul egiptean pasând excelent și la reușita lui Firmino din minutul 61.

A fost o altă fază la care starul lui Liverpool s-a distrat din nou cu foștii săi colegi din apărarea Romei, înainte ca să paseze decisiv pentru jucătorul brazilian. 

 

Deși tabela arăta 4-0, Liverpool nu s-a oprit. Din contră, a apăsat mai tare pedala de accelerație și i-a supus pe italieni la un efort incredibil. 

Firmino a prins gustul golului și brazilianul a recidivat în minutul 68, atunci când și-a pus capul la contribuție după un corner. Și Van Dijk a sărit la întâlnirea cu mingea, dar colegul său i-a luat-o înainte. 

Italienii au crezut în șansa lor, că vor reuși un gol pe ”Anfield”, până în ultimele minute ale meciului. Iar strădaniile jucătorilor Romei s-au concretizat pe finalul meciului.

Nu unul, ci două goluri au marcat italienii! Mai întâi a lovit prietenul lui Salah - Edin Dzeko (min. 81), pentru ca apoi Perotti să stabilească scorul final din penalty (min. 85). 

Așa s-a scris istoria meciului de pe ”Anfield”, unul nebun în care italienii au fost călcați în picioare de Liverpool timp de 75 de minute. A fost, poate, blestemul Barcelonei pentru eliminarea incredibilă în fața trupei lui Di Francesco. Bătută cu 5-2, AS Roma se va agăța cu disperare de reușitele din meciul tur și va încerca o nouă minune pe ”Stadio Olimpico”.

Mai jos ai un montaj cu toate fazele din Liverpool vs AS Roma 5-2. 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi