Meci investigat pentru posibil ”blat” în Italia Serie A! Pariurile câștigătoare nu au fost plătite!

Partida Frosinone vs Napoli de sâmbăta trecută a fost luată în colimatorul autorităților abilitate din Italia după ce a fost depistată o activitate suspectă la pariuri. Mai exact, trei companii mari de pariuri din peninsulă (Intralot, Eurobet, Goldbet) au făcut publice informații conform cărora s-au plasat sume mari de bani pe un pariu în acumulator care conținea două opțiuni: Napoli să câștige și un jucător de la Frosinone să fie eliminat. 

napoli.png

Napoli s-a impus cu 4:0 în acel meci, deși asta nu ar fi o surpriză din moment ce ea pornea ca favorită certă. Aceasta avea nevoie de o victorie pentru a termina sezonul în Serie A pe poziția secundă, în timp ce Frosinone era deja retrogradată. De acea și casele de pariuri i-au acordat o cotă de doar 1.18 pentru un eventual succes, care până la începerea partidei a scăzut la 1.08. 

În schimb este foarte suspect faptul că mijlocașul Mirko Gori a fost eliminat după doar 13 minute de la începerea partidei dintr-un motiv copilăresc. Gori l-a faultat pe Lorenzo Insigne, și imediat după ce arbitrul a fluierat, el și-a lovit adversarul cu mingea în timp ce acesta era la pământ. 

Conform Gazzetta dello Sport, pariurile pe un cartonaș roșu primit de Frosinone au fost blocate înainte de fluierul de start din cauza sumelor mari de bani plasate pe această opțiune. Până acum nici un pariu câștigător nu a fost plătit, și nu va fi plătit până când autoritățile abilitate nu termină de investigat acest caz. Din rândul campionatelor importante din Europa, Italia Serie A este competiția în care în ultimii ani au fost înregistrate cele mai multe meciuri suspecte pentru aranjamente la pariuri sportive.

De peste 20 de ani pariurile online evolueazã. Vezi care este cea mai apreciatã agenție!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi