Meci din La Liga suspectat de ”blat” la pariuri!

Un meci din etapa a 37-a din Primera Division, sezonul 2015 / 2016, a fost luat în colimatorul Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania după ce aceasta a depistat o oscilație suspectă a cotelor pentru opțiunea 1x2, și a primit mai multe informații conform cărora meciul ar fi fost aranjat pentru pariuri.

Este vorba de partida de duminica trecută dintre Real Sociedad și Rayo Vallecano, încheiată cu victoria gazdelor cu scorul de 2:1. Mai exact, autoritățile abilitate spaniole se leagă de două aspecte. În primul rând acestea au scos în evidență faptul că cota pentru o victorie a echipei organizatoare a scăzut destul de mult înainte de începutul partidei, fără a exista argumente logice pentru această scădere. Dacă inițial Real Sociedad avea o cotă de 3.25 pentru un eventual succes, aceasta a scăzut până la 2.75. Acum ca să fiu sincer, am văzut nenumărate meciuri cu schimbări de cote mult mai dramatice de atât la care nimeni nu s-a mai autosesizat. 

real-sociedad-vs-rayo-vallecano.jpg

Al doilea argument este reprezentat de faptul că unii jucători ai celor de la Rayo Vallecano au avut o evoluție neașteptat de modestă. Plus că cei de la El Mundo afirmă că pe adresa federației spaniole au venit mai multe plângeri anonime care afirmau că meciul ar fi fost aranjat pentru pariuri. O reacție oficială din partea clubului Rayo Vallecano nu a întârziat să apară, cei de acolo lansând la scurt timp după începerea investigației un comunicat de presă prin care spuneau că nu vor permite ca profesionalismul, integritatea și onoarea jucătorilor să fie puse sub semnul întrebării, și nici ca numele clubului să fie pătat de aceste afirmații false și încă nedovedite.

Oricum investigația este abia la început și probabil va mai dura ceva timp până când se va da un verdict. Ce pot spune este că dacă echipa oaspete chiar a ”trântit” meciul, atunci și-a ales cel mai prost moment posibil pentru a o face. Înaintea ultimei etape Rayo Vallecano este penultima în La Liga cu 35 de puncte și are obligatoriu nevoie de o victorie duminică seară cu lanterna roșie Levante, meci ce se va disputa pe Estadio del Rayo Vallecano cu începere de la ora 20:30. Chiar dacă echipa pregătită de Paco Jémez ia toate cele trei puncte puse în joc, ea tot trebuie să spere ca atât Sporting Gijón cât și Getafe să nu câștige cu Villarreal, respectiv Betis. 

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi