Meci din Anglia suspectat că ar fi fost aranjat pentru pariuri!

Conform BBC, cei de la Football Association au confirmat că investighează un meci din Conference N/S Nord (liga a șasea engleză), care este suspectat că ar fi fost aranjat pentru pariuri.

Este vorba de partida Stalybridge Celtic vs Boston disputată pe data de 30 aprilie 2016 și încheiată cu victoria oaspeților cu scorul de 5:0. În acel meci jucătorul D. Southwell a reușit un hattrick, două din golurile sale fiind reușite în ultimele zece minute de joc.

boston.jpg

Este interesant faptul că partida conta pentru ultima etapă. Boston avea nevoie obiligatoriu de o victorie pentru a prinde barajul de promovare, în timp ce adversara sa nu mai avea nici o miză.Din acest motiv antrenorul gazdelor a folosit mai mulți jucători din academia proprie, care nu au mai jucat pentru prima echipă până în acel moment. Mai problematic este faptul că înainte de startul meciului s-ar fi pariat sume importante de bani pe o victorie la scor a oaspeților.

Deși a ajuns la baraj, Boston a fost eliminată de către North Ferriby United; Boston a câștigat cu 2:0 manșa tur, dar a pierdut returul cu 0:3. Nu se știe exact când se va lua o decizie în cazul partidei Stalybridge Celtic vs Boston, și nici care sunt sancțiunile pe care le riscă cei implicați. 

Descoperă agenția cu cea mai bună ofertă de pariuri LIVE.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi