Meci aranjat astăzi de la ora 21:30?

Astăzi în grupul nostru de Facebook o persoană ne-a spus că are un meci si că cine este interesat să-i dea mesaj. Plata cerută de el a fost de 150 RON, după ce se termină meciul, dacă iese. Am zis să încercăm să vedem ce iese.

Respectiva persoană spune că a platit sursei 150 de euro înainte şi va mai plăti 450 de euro după, dacă iese.

123.JPG  '

El ne-a arătat un print screen cu biletul jucat având o miză de peste 1.000 RON. Întrebat de ce mai cere atunci 150 RON / persoana (DUPĂ, DACĂ IESE), acesta ne-a spus că în situaţia în care ar avea 100 de clienţi ar câştiga 15.000 RON numai din asta. Până aici toate bune şi frumoase, daar...dacă nu iese? Ca să-i dam lui 150 RON si să rămânem si noi cu un profit mulţumitor, la o cotă de 8, ar trebui să mizăm măcar 100 RON. Dacă noi pierdem cei 100 RON, respectivul ce pierde?

Aşa oricine ar putea să-şi deschidă n conturi pe Facebook şi ar posta că are un meci cumpărat şi că plata să se facă după. Dacă îşi face 100 de conturi şi a prins o dată un meci s-a scos, pentru că se vor găsi persoane care se vor lăsa păcălite, crezând că respectivul chiar a avut o sursă bună şi va mai primi ponturi de la el.

La fel de adevărat este însă că şi respectivul ar putea să fi fost naiv şi chiar să fi plătit unui ţepar 150 de euro înainte, la care se adaugă miza de peste 1.100 RON.

Concluzia: deschideţi bine ochii când aveţi de-a face cu astfel de persoane. Nimeni, NIMENI, n-o să vândă meciuri "sigure" pe Facebook, chiar şi cu 600 de euro cum zice că a cumpărat respectivul.

Meciul este: Hartberg - LAS Linz, scor corect 0:1. Îl puteţi paria aici la o cotă de 8.50. Dacă este primul pariu plasat nu riscaţi decât jumătate din miză, pentru că până la 150 RON (miză totală 300 RON) jumătate din miza pariului o să vă fie rambursată. 

ATENŢIE! PariuriX.com n-are legatură cu persoana respectivă. Pariaţi pe propria răspundere. Noi am vrut doar să vă "deschidem ochii" despre aşa zisele pronosticuri plătite de pe Facebook.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi