Mayweather, campion mondial și la pariuri: a câștigat 350 000 dolari pe un meci din NBA!

Cunoscut pentru tunurile sale la pariuri, Floyd Mayweather a mai dat o lovitură grea! Înnebunit după meciurile din NBA, legenda americanilor din box a pariat împotriva lui Washington Wizards în meciul cu Boston Celtics din play-off și pe faptul că starul Isaiah Thomas va marca peste 30 de puncte în victoria echipei sale. Celtics a câștigat cu 129 la 119, iar Thomas a marcat 53 de puncte!! Nu se știe cât a pariat Mayweather, dar cert e că a câștigat 350 000 de dolari!!

În drum spre casă, a postat pe contul de Instagram o poză cu el în avionul său particular și cu mormanul de bani în brațe..alături de mesajul "Am pariat pe Isaiah Thomas!..". 


Mayweather a recunoscut că reușitele starului celor de la Celtics l-au ajutat să câștige mica avere la pariuri. Câștigul super-campionului din box s-a mărit considerabil după ce Isaiah Thomas a trecut de borna celor 30 de puncte. Mayweather i-a mulțumit personal jucătorului în vârstă de 28 de ani, care a terminat conferința de presă în lacrimi după ce i-a dedicat victoria surorii lui. Aceasta a decedat de curând într-un accident de mașină. Ar fi împlinit 23 de ani.

Câștigător al unor sume fabuloase la pariuri, Floyd Mayweather întârzie să-i dea un răspuns vedetei din UFC, Conor McGregor - care l-a provocat la luptă în ring. 130 de milioane de dolari este bursa de care Mayweather se pare că nu este interesat. Preferă să facă bani fără să încaseze pumni, iar ultima sa reușită de la pariuri e dovada că nu prea mai are de ce să-și bage pielea în saramură, cum se spune...

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi