Mayweather a pariat 5 milioane dolari pe victoria cu McGregor! Cât a câștigat

Floyd Mayweather l-a făcut pulbere pe Conor McGregor în ”meciul secolului” în repriza a 10-a. Din cauza loviturilor încasate, irlandezul nu s-a mai putut ține pe picioare și a fost luat în brațe de arbitrul meciului! Deși e cu 11 ani mai tânăr, McGregor nu a ţinut ritmul impus de Mayweather (foto: mmafighting.com) şi a părut epuizat după primele 5 runde.

Campionul din box al americanilor a rămas neînvins la profesionişti. Are un record care cu greu va putea fi egalat - 50 de meciuri şi tot atâtea victorii, dintre care 26 prin KO! 

Aproximativ 500 milioane de dolari vor împărţi cei doi luptători. Desigur, cea mai mare parte îi va reveni lui Mayweather, care după lupta desfășurată în Las Vegas a devenit primul sportiv din istorie care câștigă din ring peste 1 miliard de dolari!

McGregor va trebui să se mulțumească cu cei 100 milioane de dolari - bursa lui pentru acest meci. Chiar dacă era aproape groggy, starul din UFC (foto: mmajunkie.com) a declarat că i-ar fi plăcut ca arbitrul să lase lupta să continue...

”Nici nu ştiu dacă sunt mulţumit după acest meci. Mi-ar fi plăcut ca arbitrul să lase lupta să continue. Totul a fost diferit, presupun că finalul era aproape, dar lasă-l pe om să mă doboare, să mă pună jos! Nici nu ştiu ce simt acum! În seara asta, Floyd s-a transformat într-un mexican, a luptat ca un pugilist mexican. Bănuiesc că am câştigat primele reprize... Mayweather nu e atât de rapid, nu e atât de puternic, dar e un boxer complet", a spus McGregor după meci. 

Ultima luptă pentru Mayweather 

Pentru Floyd ”Money” Mayweather meciul cu McGregor a fost ultima sa luptă din carieră. Americanul de 40 de ani (foto: usatoday.com) și-a anunțat definitiv retragerea din box. Nu a uitat însă să-l felicite pe adversarul său. 

”Le-am oferit fanilor ceea ce aşteptau. Le datoram asta  după meciul cu Pacquiao. McGregor a fost mult mai bun decât mă aşteptam, un adversar dur, dar am fost mai bun în seara asta. Planul a fost să nu mă grăbesc, să-l las să-şi arunce loviturile grele şi să-l termin la final. Le-am garantat tuturor că lupta se va termina înainte de limită. Era în joc reputaţia boxului. Aceasta a fost ultima luptă din cariera mea, doamnelor şi domnilor. Cu siguranţă! Am ales partenerul de dans potrivit pentru asta! Conor McGregor, eşti un mare campion!", a declarat Mayweather în aplauzele spectatorilor. 

A pariat 5 milioane de dolari pe victoria sa!

Floyd Mayweather a fost atât de încrezător în victoria lui, încât a decis să plaseze un pariu fabulos pe el. Potrivit jurnaliștilor de peste Ocean, campionul din box a pariat 5 milioane de dolari că îl va bate pe McGregor înainte de limită. Nu este prima dată când Mayweather plasează sume mari de bani la pariuri pe evenimente sportive. Într-un interviu recent acordat celor de la ESPN, campionul din box a dezvăluit că uneori casele de pariuri unde a vrut să joace i-au limitat suma maximă de pariere...

Ultima dată, Mayweather (foto: facebook) avea la casele de pariuri din America o cotă de -375, în vreme ce a lui McGregor era de +285. Asta înseamnă că un jucător care ar fi plătit 375 de dolari (pe Mawyeather) câștiga numai 100 de dolari, în vreme ce pentru un pariu de 100 de dolari (pe McGregor) câștigul ar fi fost de 285 dolari. Cu alte cuvinte, dacă Floyd Mayweather a pariat pe el 5 milioane de dolari profitul lui a fost de 1,3 milioane dolari! 

McGregor, devenit subiect de glume pe internet

Pe internet, după victoria americanului au început să circule glume care l-au avut în prim-plan pe McGregor, asemuit cu Homer Simpson și Fellaini - fotbalistul lui Man United. Pozele de mai jos sunt sugestive...

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi