Maxbet pe telefonul mobil sau tabletă?

Vrei să afli cum poți să joci la Maxbet (vezi aici site-ul agenţiei) direct de pe mobil atunci când nu ești acasă? Indiferent că te afli la servici, la terasă cu prietenii sau în autobuz tot ce ai de făcut este să intri din browserul telefonului sau al tabletei pe maxbet.ro. Nu este oferită o aplicație Maxbet pentru mobil, dar site-ul este optimizat suficient de bine încât să poți paria și juca jocuri de cazino în condiții optime.

 

Despre site

Site-ul funcţionează destul de bine, se mișcă rapid și nu se blochează, deci din acest punct de vedere poți paria în condiții optime. Chiar și fereastra de pariuri live se mișcă bine, cu condiția să te mai ajute și netul. Dar această regulă este valabilă oriunde, nu doar aici.

Ce servicii sunt oferite?

În ceea ce privește facilitățile oferite n-am observat nicio diferență între ce oferă varianta full a site-ului și cea mobilă. Sunt oferite aceleași pariuri (atât pre-meci cât și live), aceleași jocuri de cazino (24 de jocuri), aceleași pariuri virtuale, dar și posibilitatea de a depune, retrage și consulta secțiunea de bonusuri și promoții. Din acest punct de vedere Maxbet mobil nu dezamăgește.

Poți seta inclusiv cote, limba și fusul orar, dar din păcate lipsesc câteva opțiuni care ar fi fost utile. Aici mă refer în special la posibilitatea de a adăuga la favorite meciurile și opțiunile preferate, ceea ce ar fi fost de ajutor la un ecran atât de mic cum este cel al telefonului mobil. Ar fi fost frumos și dacă se trimiteau notificări legate de biletele de pariuri, ca să nu mai vorbesc de pariuri prin comandă vocală, facilitate care m-a vrăjit la Betano (vezi aici mai multe informaţii despre această facilitate).

Dacă vrei să te joci la Maxbet de pe telefonul mobil o poți face cu încredere, dar nu te aștepta totuși la ceva revoluționar pentru că nu este cazul de așa ceva.

Deschide cont acum la agenţia de pariuri online Maxbet!

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi