Share

Matthew Ebden vs Rajeev Ram, ponturi tenis ATP Newport 18.07.2017

Tenis

Cota: 2.30

Adaugat de: pescadorul

18 Iul 2017 15:25 755 0
Logo Matthew Ebden
Logo Rajeev Ram
Matthew Ebden
Rajeev Ram
VS
20:30 18 Iulie 2017
USA - ATP Newport

Analiză și informații pentru Matthew Ebden v Rajeev Ram

Mă tot gândem cum să mai elimin din riscuri și prin comparație tenisul este mult mai profitabil la pariuri ca fotbalul, fie doar și pentru faptul că la tenis lipsesc cartonașele roșii. Deși la Wimbledon s-a închis, care ar fi țelul suprem pe suprafața vegetală, unii au rămas din inerție pe gazon, printre care și Ebden de 29 de ani (249 ATP) plecat de la canguri, iar Ram la 33 de ani (235 ATP) va juca pe iarba de acasă, prezenți în primul tur la Newport. Între ei un echilibru anterior 2-2 de când erau mai tineri, dar care s-a menținut vis-a-vis de evoluțiile anterioare, ce-i păstrează relativ egali în ierarhie.

Ebden a cam prins rădăcini în iarbă, ajuns la a 6-a competiție pe acest suport și când te uiți că are 9 victorii, te gândești că Federer se întreabă deja dacă să mai continue. Dacă aprofundezi însă, constați că toate succesele le-a obținut în calificări și doar la Ilkley și Anatalya a reușit să intre pe tabloul principal, dar a ieșit rapid. Acum la prima tentativă să treacă de primul tur, după 2 runde premergătoare depășite în câte 3 seturi cu britanicul Klein (226 ATP) și indianul Ramanathan (168 ATP).

Ram a intrat direct printre titulari la Newport ca beneficiar de wild card și vine direct de la Londra unde a avut o tentativă de calificare, începută bine în 2 seturi duse până la limită cu tânărul său compatriot Opelka (126 ATP), dar a cedat la cehul Rosol (175 ATP), plecând cu un set ca amintire. În acest sezon n-a insistat prea tare pe gazon, anterior trecut ca gâsca prin apă la Hertogenbosch, ciufulit de rusul Medvedev (49 ATP) și probabil că acum se chinuie să-și facă norma.

 

Pont Matthew Ebden VS Rajeev Ram: Over 2.5 seturi

Un duel la care ambii ar avea pretenții, după evoluții comparabile în acest sezon, petrecut în majoritate pe hard unde au fost mai vizibili prin câteva sferturi de finală, cu un plus pentru Ram care a urcat o treaptă mai sus la Leon Challenger. Acum și agențiile sunt un pic nehotărâte plimband un ușor avantaj, ba la unul, ba la celălat, cu americanul în preferințe spre ora meciului. Probabil că așa va fi și-n teren, ba unul în față, ba celălat, urmând ca setul decisiv să facă diferența.

Pont pariuri: Over 2.5 seturi

Miza: 8/10

Cota: 2.30

Adaugat de: pescadorul

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici