Mats Hummels, oficial jucătorul lui Bayern Munchen. Hummels: "A fost o alegere dificilă"

Bayern Munchen l-a prezentat oficial pe "fiul rătăcitor" Mats Hummels, care după 7 ani petrecuţi la Borussia Dortmund a ales să revină la prima dragoste. 35 de milioane de euro i-a costat pe bavarezi "repatrierea" jucătorului de 27 de ani. 5 este noua cifră norocoasă pentru Hummels - a semnat pe 5 ani şi va purta tricoul cu numărul 5 la Bayern!

Procesul de transfer a fost unul lung şi emoţionant pentru mine. Ştiind că am jucat toată viaţa doar pentru o echipă, pot să spun că a fost o alegere dificilă,

---a spus la conferinţa de presă Mats Hummels

Bayern l-a prezentat fanilor şi pe puştiul-minune Renato Sanchez. În vărstă de 18 ani, Sanchez a prins un Euro perfect, dar oricum fostul jucător al Benficăi semnase cu bavarezii înaintea turneului final din Franţa. 35 de milioane de euro a costat şi Sanchez, campion european cu Portugalia în acest an. 

Bayern Munchen a refuzat săptămâna trecută o super-ofertă de la Real Madrid de 65 de milioane de euro pentru David Alaba! Nemţii erau dispuşi să se aşeze la masa tratativelor doar dacă galacticii mai ofereau un jucător la schimb, Pepe sau Varane. 80 de milioane de euro cer şefii lui Bayern pentru jucătorul în vârstă de 24 de ani, care mai e dorit de Manchester City, Barcelona şi Manchester United.

Alaba pare hotărât să continue la Bayern, mai ales că noul antrenor Carlo Ancelotti i-a promis că va juca acolo unde îi place, la mijlocul terenului. Asta nu s-a întâmplat şi pe vremea lui Guardiola, nu de puţine ori presa din Germania dezvăluind anumite neînţelegeri dintre Alaba şi antrenorul ajuns, între timp, la Manchester City. 

Foto: Abaca/Hepta/SPORTPICTURES.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi