Mascaţii au dat buzna într-un club de poker din Bucureşti!

Este binecunoscut impactul pe care l-a avut nouă lege a jocurilor de noroc din România asupra marilor case de pariuri care activau pe teritoriul ţării noastre, iar mai nou, organele statului au început să facă verificări şi în micile cluburi de cartier.

În urmă cu două zile mascaţii au dat buzna într-un club sportiv de poker din Bucureşti, care din câte se pare funcţiona ilegal şi a prejudiciat statul cu o sumă importantă de bani.

Clubul, patronat de o moldoveancă din Chişinău, funcţiona din anul 2010 cu 10 mese de poker, iar o parte din veniturile încasate nu erau luate în evidenţa contabilă. Anchetatorii au ridicat o serie de înscrisuri, accesorii pentru jocul de poker şi sume de bani importante: 4.500 RON, 230 € și 220 $, a căror provenienţa n-a putut fi justificată.

Se pare că autorităţile statului sunt decise să continue această campanie pe tot teritoriul ţării, iar măsurile vin în urma noilor reglementări privind licenţierea în domeniul jocurilor de noroc.

Conform prevederilor legale, un club de poker trebuie să plătească o taxă în valoare de 576.000 RON anual pentru fiecare masă de joc deţinută. Clubul în cauză nu avea autorizaţia să deţină 10 astfel de mese, acest număr fiind permis doar cazinourilor înregistrate.

Cei care vor fi găsiţi vinovaţi în acest caz riscă o pedeapsă de până la trei ani de închisoare pentru înşelăciune.

Joacă acum poker online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi