Martin Demichelis și-a aflat pedeapsa după ce a fost prins jucând la pariuri sportive!

La începutul acestui an lui Martin Demichelis i-au fost aduse 12 capete de acuzare pentru că ar fi plasat 29 de pariuri pe durata a trei săptămâni (22 ianuarie - 15 februarie), deși este interzis ca jucătorii din Premier League să joace la pariuri sportive.

martin-demichelis.jpg

Fundașul lui Manchester City și-a aflat în această săptămână pedeapsa, acesta scăpând mult mai ușor decât spera. The Guardian ne anunță că cei de la Football Association l-au iertat de suspendare și i-au dat în schimb o amendă de doar 22,000£. Argumentul invocat a fost acela că Demichelis a recunoscut acuzațiile aduse, plus că nu a pariat pe meciuri ale echipei sale.

Acesta nu este primul caz de jucător din Premier League sancționat pentru că a jucat la pariuri sportive. Andros Townsend a primit în 2013 o amendă de 18,000£, dar și o suspendare inițială de patru luni, care eventual a fost redusă la o singură lună. Tot în 2013 Cameron Jerom a fost amendat cu 50,000£, iar un an mai târziu Dan Gosling a primit și el o amendă de 30,000£. Oricum la ce salarii sunt în fotbalul englez, mă îndoiesc că cei amendați au fost prea afectați de aceste decizii.

Avem și în România ca exemplu pe Marius Șumudică, antrenorul campioanei Astra Giurgiu, acesta fiind suspendat inițial pentru șase luni după ce s-a aflat că a jucat la pariuri. Pedeapsa a fost diminuată ulterior la două luni, suspendare ce intră în vigoare o dată cu începerea sezonului competițional 2016 / 2017 din România Liga 1. Șumudică mai are de plătit și o amendă de 50,000RON. Totuși penalizarea este per total mai mare decât cea primită în Anglia de Demichelis, mai ales că amândoi și-au recunoscut vina și nu au pariat pe propriile echipe.

Ce îi atrage pe pariori sã joace la aceastã agenție de pariuri online? Vezi acum! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi