Marți 7 aprilie 2015 poți primi 15 rotiri gratuite în Starburst, ai rambursarea câștigurilor în "Tornado: Farm Escape" dar și multe altele!

Clienții Sportingbet (deschide un cont acum) vor avea destule motive să intre astăzi pe acest site deoarece pot beneficia de pe urma multor promoții, bonusuri și concursuri atractive despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Pariuri sportive

În primul rând nu trebuie să ratați ocazia de a paria pe meciul Borussia Dortmund - Hoffenheim deoarece veți avea mai multe avantaje. Sportingbet consideră că acesta este cel mai atractiv meci de astăzi şi de aceea a fost ales ca "Meciul zilei". Asta înseamnă că dacă puneți un pariu single pe opțiunea scor corect veți primi 15 rotiri gratuite în Starburst. Miza minimă este de 2RON. Detalii AICI.

meciul-zilei.png

Odată ce ați plasat un astfel de pariu veți primi dreptul să puneți astăzi în mod gratuit o variantă pentru runda a 43-a din Predictorul Fotbalului, concurs care pune la bătaie în această săptămână premii totale de 45.000RON! Detalii AICI.

Plasarea unui pariu pe "Meciul zilei" vă oferă și posibilitatea de a lua 20 de puncte bonus în cadrul concursului "Pariorul Lunii". Ieri tocmai a început o nouă rundă, aceasta ține până duminică iar premiile totale sunt ca de obicei: 4.500 RON! Detalii AICI.

pariorul-lunii.png

Astfel un singur pariu pus pe 2 RON vă aduce destul de multe beneficii așa cum puteți vedea. Mai recomandăm și concursul "Biletul zilei" prin care puteți câștiga la sfârșitul zilei 40 RON dacă reușiți să creați un bilet virtual câștigător. Detalii AICI.

Jocuri de cazino

Nu doar la pariuri sportive găsim promoții interesante. Dacă vă plac jocurile de "păcănele" dar nu prea vă place să pierdeți, atunci încercați astăzi jocul "Tornado: Farm Escape". Dacă norocul nu este de partea voastră și sunteţi pe minus beneficiați de o rambursare de 50% în limita a 20€. Astfel aveți parte de aceleași câștiguri ca de obicei dar de pierderi de două ori mai mici! Detalii AICI.

tornado-farm-escape.png

Iar dacă vă tentează ideea de a pleca la vară într-o vacanță de nouă zile în Africa de Sud cu persoana iubită dar n-aveți bani de un asemenea capriciu, atunci poate câștigați vacanța dorită! Un astfel de premiu este pus la bătaie într-o tombolă pe 13 aprilie 2015 iar voi puteți primi bilete pentru aceasta jucând jocul "Easter Eggs". Detalii AICI.

Sortingbet Casino oferă și câteva jocuri cu jackpoturi, valoarea totală a acestora depășind astăzi valoarea de 10,8 milioane de euro. Cel mai mare astfel de premiu este în "Hall of Gods" (30.9 milioane RON) și se poate da oricând!

Cei care aleg să se joace astăzi în cazionul Sportingbet mâine vor primi până la 100 de rotiri gratuite în cadrul jocului Reel Steel. Detalii AICI.

rotiri-gratuite.png

Poker

La Paradise Poker găsiți turnee pentru toate buzunarele. Dacă n-aveți vreun leu dar vă tentează un turneu de poker atunci încercați "$100 Freeroll" de la ora 16:00. Mai recomandăm celor cu un buget redus și turneul "Pokerjumbo.com" de la ora 21:00, unde în schimbul unei sume de numai 10 cenți vă veți bate pentru o parte dintr-un pot de $750. Detalii AICI.

Iar dacă sunteți în căutarea unei provocări mai mari și aveți ca obiectiv să deveniți un jucător profesionist de poker, atunci cel mai scurt drum către îndeplinirea acestui vis este turneul "$3,500 GRAND Live St. Maarten Online Final”. Acesta are loc la ora 21:00 și va trimite minim un concurent la o finală offline în Caraibe! Detalii AICI.

grand-live.png

Bonusuri pentru prima depunere

Dacă v-am convins că merită să vă jucați astăzi la Sportingbet dar n-aveți încă un cont este timpul să vă deschideți unul. Momentul este perfect deoarece veți primi un pachet de bun venit ce conține trei bonusuri: 50% în limita a 400 RON la pariuri sportive, maxim 1.200 RON la jocuri de cazino și maxim 1.000$ la poker! Detalii AICI.

Clienții cei mai fideli pe durata unei luni calendaristice vor primi în luna următoare acces în Premium Club, acolo unde sunt oferite bonusuri de mii de euro! Detalii AICI.

premium.png

 Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi