Marți 30 iunie 2015 Sportingbet îți oferă câștiguri cu 50% mai mari la pariurile pe sporturi virtuale!

Sportingbet (deschide cont acum) vine cu o promoție foarte interesantă la pariuri virtuale valabilă pe întreaga durată a zilei de marți (30.06.2015, ora 02:01 - 01.07.2015, ora 01:59), prin care oferă un bonus de maxim 10€.

Pariază în intervalul precizat mai sus pe oricare din cele patru sporturi virtuale oferite de agenție (fotbal, tenis, curse de cai și curse de ogari) iar dacă la final ești pe profit vei primi un bonus egal cu jumătate din profitul acumulat de tine în limita a 10€.

Dacă de exemplu pui 30 de pariuri de cotă 2.00 cu 10 RON fiecare iar din acestea câștigi 18 pariuri, înseamnă că ai investit 300 RON și ai câștigat 360 RON. Ținând cont că ai făcut un profit de 60 RON, înseamnă că primești încă 30 RON bonus.

promotie-virtuale.png

Pentru a primi bonusul este necesar să pui minim 20 de pariuri pe perioada promoției. Bonusul este acordat până la finalul săptămânii și nu este supus vreunei condiții de rulaj. Această ofertă face pate din seria de promoții Bonusuri Calendar prin care Sportingbet oferă lunar bonusuri în valoare totală de 120,000€!

Platforma de pariuri virtuale a celor de la Sportingbet este una foarte performantă, care simulează foarte bine situații reale. La fiecare eveniment virtual din ofertă ai o gamă largă de opțiuni de pariere dar și simulări live video.

La tenis virtual poți paria pe turnee virtuale şi de obicei au loc mai multe meciuri simultan (în special în primele tururi a unui turneu). Meciurile se joacă foarte rapid, astfel încât n-ai când să te plictisești, iar într-un timp foarte scurt vei reuși să acoperi integral un turneu.

tenis-virtual.png

Pe PariuriX poți găsi mai multe articole despre platforma de pariuri virtuale oferită de Sportingbet:

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere la pariuri sportive de 50% în limita a 400RON dar și un bonus la jocuri de cazino de până la 1200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii