Marți, 3 ceasuri rele pentru RAPID!

Rapid moare, dar nu se preda ! Cererea de suspendare a falimentului facuta de Rapid la Curtea de Apel Bucuresti va fi analizata maine, 12 iulie! Odata cu afisarea rezultatelor la Bacalaureat...

Suspendarea falimentului este sentinta pe care o asteapta jucatorii si toti suporterii Rapidului, dar si Gino Iorgulescu. Seful LPF a pus aceasta conditie pentru ca in Adunarea Generala de maine sa se poata lua in discutie acordarea Rapidului a primei transe din drepturile TV, de 450.000 de euro.

Pentru Rapid, datoriile au crescut de la luna la luna, iar echipa a intrat in procedura de faliment chiar daca actualul patron, moldoveanul Valerii Moraru, a promis ca totul va fi bine.  

In momentul de fata, datoriile Rapidului se ridica la 4,5 milioane de euro, reprezentand neplata obligatiilor catre ANAF. Tribunalul Bucuresti a stabilit intrarea in faliment a Rapidului in urma cu o luna, dupa ce clubului i s-au acordat diverse amanari pentru rezolvarea problemelor. 

Admiterea cererii de suspendare a falimentului nu inseamnna, insa, salvarea definitiva a clubului, ci doar o alta perioada de gratie, in care echipa va trebui sa gaseasca o solutie. Si asta, ...Rapid !.. 

Incredibil, din cei 450.000 de euro pe care i-ar putea vira Liga Profesionista in contul echipei, 29 000 de euro vor fi opriti pentru plata arbitrilor....Restul ar acoperi o parte din datoriile catre jucatori si staff-ul echipei, fara de care Rapid nu se poate inscrie la startul noii editii de campionat a Ligii 1.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi