Marseille vs Toulouse, meciul care deschide noul sezon în Ligue 1. Cifre, statistici, cote la pariuri  

Campionatul Franţei debutează cu un "clasic" - disputele dintre Olympique Marseille şi Toulouse au fost întotdeauna unele pe muchie de cuţit. Iar Toulouse a dat o replică tăioasă adversarilor chiar şi atunci când s-a aflat în situaţii grele, cum a foist şi cea de anul trecut când echipa de pe "Stadium Municipal" a câştigat dubla cu Ajaccio din barajul pentru rămânerea în Ligue 1. 

Sezonul trecut Toulouse a pierdut cu 0-2 pe "Velodrome" (foto: liveonscore.com), dar acasă a cedat greu în faţa trupei lui Rudi Garcia. Înainte de asta, Marseille n-a fost în stare să-i bată pe adversari în patru meciuri - dintre care unul a fost în Cupa Franţei (câştigat cu un gol în prima repriză a prelungirilor). Anul ăsta, OM atacă pe patru fronturi - va juca şi în Europa League, unde a ajuns după ce a terminat pe locul 5 campionatul trecut. 

Şefii lui Toulouse l-au readus la echipă pe Alain Casanova (omul care s-a mai ocupat de echipă între 2008 şi 2015) şi speră să aibă un campionat mult mai liniştit. Din ultimele 11 întâlniri, Marseille a câştigat 5 partide, iar alte şase s-au terminat la egalitate. Cele două echipe s-au întâlnit până acum în 40 de partide - Marseille a câştigat 15 şi Toulouse 8, restul de 17 meciuri încheindu-se la egalitate. În aceste meciuri, ambele echipe au avut o medie de 2,15 goluri pe meci.

Mai jos sunt câteva date statistice din confruntările dintre Marseille şi Toulouse: 

 

Cele două echipe nu au excelat în transferuri, preferând să umple doar "câteva" goluri din echipă. Iată, mai jos, mutările înregistrate de Marseille şi Toulouse. Ultimele şase întâlniri directe dintre OM şi Toulouse s-au terminat cu următoarele rezultate:

- 11 martie 2018: Toulouse vs Marseille 1-2 

- 24 sept. 2017: Marseille vs Toulouse 2-0 

- 9 aprilie 2017: Toulouse vs Marseille 0-0

- 14 august 2016: Marseille vs Toulouse 0-0 

- 6 martie 2016: Marseille vs Toulouse 1-1 

- 23 sept. 2015: Toulouse vs Marseille 1-1 

(Citeşte şi: Ponturi și cote pariuri pe Franța Ligue 1, sezonul 2018 / 2019)

Marseille și-a păstrat toți jucătorii cheie și s-a mai şi întărit, în vreme ce Toulouse a pierdut principalii jucători ai echipei - Issa Diop, Alban Lafont și Gilbert Imbula. Gazdele sunt neînvinse de 8 meciuri şi au câştigat ultimele 3 partide jucate pe propriul teren. De asemenea, echipa lui Rudi Garcia (foto: om.net) nu a cunoscut înfrângerea de patru meciuri acasă, a înscris cel puţin un gol în ultimele 6 partide şi cel puţin un gol în ultimele 3 dispute desfăşurate pe "Velodrome". 

De partea cealaltă, Toulouse a înscris cel puțin un gol în ultimele 4 meciuri şi cel puţin un gol în ultimele 2 partide susţinute în deplasare. Totodată, echipa lui Alain Casanova a pierdut ultimele două partide pe terenul adversarilor. Mai grav e că Toulouse nu a reuşit să câştige nici măcar un meci din ultimele 6 deplasări. Marseille a câștigat 58% din meciurile lor de acasă sezonul trecut, în vreme ce 37% dintre dispute s-au terminat cu scorul de 1-1. Toulouse a câștigat 32% din meciurile din deplasare, iar în 21% dintre ele a terminat 1-1.

Jucătorii lui Rudi Garcia (foto: om.net) a reuşit să păstreze intactă poarta în fiecare din ultimele două meciuri oficiale, în timp ce Toulouse nu a reușit să înscrie în ultimele două partide. Marseille a înscris două goluri în patru din ultimele șase întâlniri cu Toulouse în toate competițiile, iar jurnaliştii francezi mizează acum pe o victorie cu 2-0 a gazdelor. Pentru un pariu pe victoria lui Marseille la 0, la această casă de pariuri online cota este 2.40. De asemenea, aici cota este 2.12 pentru miza "sub 2,5 goluri". 

Deschide cont și pariază pe Ligue 1 Franța cu un bonus atractiv de bun venit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi