Marjă 0% și Rambursare la 0:0 la Betano pe Juventus vs Real Madrid

Dacă nu prea îți plac ofertele promoționale ale caselor de pariuri din cauza condițiilor de rulaj, atunci am pentru tine două oferte la finala Ligii Campionilor ce nu au nici un fel de condiții atașate! La Betano poți beneficia de marjă 0% la pariurile 1x2, dar și de rambursare la 0:0! 

Marjă 0% și Rambursare la 0:0 pe Juve vs Real! Pariază acum!


Marjă 0%

Dacă vrei să plasezi pariuri de tipul 1x2 la acest meci, atunci Betano este locul potrivit unde să o faci, și asta pentru că payout-ul este de 100%! În condițiile date va fi destul de dificil să găsești la o altă casă de pariuri licențiată cote mai mari pentru oricare din cele trei posibile rezultate (victorie gazde, egal, victorie oaspeți). Sigur, este bine să arunci un ochi și peste oferta celorlalte agenții de pariuri pentru că nu se știe niciodată.


Miză rambursată la 0:0

Dacă plasezi un pariu de tipul Pauză / Final sau Scor Corect iar acesta este pierzător, atunci vei primi înapoi suma pariată cu condiția ca partida să se încheie 0:0 în timpul regulamentar. Partea bună este aceea că oferta este valabilă indiferent de suma sau cota pe care pariezi. De asemenea, suma rambursată nu este supusă vreunei condiții de rulaj! Așa că ce mai aștepți? 

Marjă 0% și Rambursare la 0:0 pe Juve vs Real! Pariază acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi