Marjă 0% la Plzen vs FCSB și APOEL vs Viitorul!

Astăzi au loc două meciuri foarte importante pentru fotbalul românesc. Cu începere de la ora 20:00 Viitorul joacă în Cipru cu APOEL, iar de la 21:15 FCSB întâlnește pe Viktoria Plzen, tot în deplasare. Ambele partide contează pentru manșa retur a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. O eventuală calificare ar garanta un loc în grupele unei competiții europene, iar de aceea ne putem aștepta la partide foarte disputate.

Casa de pariuri online Betano (deschide cont acum) vine cu o ofertă simplă, dar foarte interesantă la aceste două partide. Ea oferă marjă 0% la pariurile de tipul Câștigător Meci - 1x2, ceea ce înseamnă că payout-ul este de 100%, iar avantajul casei de 0% (nu există condiții atașate sau termeni ascunși). Dacă ai paria sumele corecte pe fiecare rezultat posibil, atunci ai câștiga fix cât ai investit. Nu ai de ce să faci asta, dar ți-am dat acest exemplu ca să înțelegi ce înseamnă marjă 0%. 

Ideea este că în condițiile date este destul de greu să găsești la o altă casă de pariuri online licențiată cote mai bune pentru pariurile 1x2 pe aceste meciuri, iar acesta este un motiv bun pentru a plasa pariurile preferate la betano.ro. Să vedem exact ce cote sunt oferite:

Plasează pariuri cu marjă 0% pe APOEL vs Viitorul și Plzen vs FCSB!

APOEL vs Viitorul:

  • Victorie Apoel - 1.78 la betano.ro, 1.69 - 1.75 pe alte site-uri
  • Egal - 3.65 la betano.ro, 3.45 - 3.70 pe alte site-uri
  • Victorie Viitorul - 6.00 la betano.ro, 4.60 - 5.30 pe alte site-uri


Plzen vs FCSB

  • Victorie Plzen - 2.16 la betano.ro, 2.00 - 2.05 pe alte site-uri
  • Egal - 3.65 la betano.ro, 3.50 - 3.60 pe alte site-uri
  • Victorie FCSB - 3.75 la betano.ro, 3.40 - 3.65 pe alte site-uri

Recomand să consulți secțiunea Promoții de pe site-ul PariuriX deoarece vei găsi acolo și multe alte oferte foarte atractive la partidele echipelor românești din preliminariile Ligii Campionilor și Europa League!

Plasează pariuri cu marjă 0% pe APOEL vs Viitorul și Plzen vs FCSB!

 

Alte oferte recomandate Liga Campionilor și Europa League:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi