Marjă 0 la pariurile 1x2 - cote maxime pentru noi

Marjă 0 la pariuri 1x2 - oferta prin care poți beneficia de cote maxime la pariuri! Încă din ziua în care a intrat pe piața din România, această casă de pariuri online oferă o promoție foarte interesantă, dar în același timp diferită față de ofertele altor agenții. 

Deschide cont și joacă pariuri cu marjă 0%! Cele mai bune cote sunt aici!
 

Marjă 0 la pariuri 1x2 - Despre ce este vorba?

În acest articol ți-am explicat care este treaba cu cotele. Fiecare pariu are un payout, de regulă între 88% și 97%, care ne arată ce procent din bani se întoarce la pariori. Dacă un pariu are cote 1.90 / 1.90, atunci payout-ul este de 95% pentru că pariind 500RON pe fiecare opțiune câștigi 950RON. Diferența de 5% se numește marjă de profit, adică procentul ce rămâne operatorului. Profitul acestuia.

Prin promoția Marjă 0%, acest operator oferă zilnic câteva pariuri pe câștigător meci unde marja de profit este 0. Asta înseamnă că pariind sumele corecte pe fiecare opțiune în parte, vei câștiga fix cât ai investit. Nu ai de ce să faci asta, dar ți-am zis ca idee să înțelegi despre ce e vorba.

 

Pe ce piețe găsim oferta, și de ce m-ar interesa?

Zilnic sunt alese 2-3 meciuri unde este oferită marjă 0% la pariurile pe câștigător meci. De regulă sunt alese cele mai atractive meciuri ale zilei din fotbal, tenis și baschet. Respectiva partidă va avea în dreptul ei simbolul ”0%”, ca în poza de mai jos. Aceste partide sunt promovate și pe pagina principală a acestei case de pariuri online, deci sunt ușor de găsit.

De ce să te intereseze? Pentru că înseamnă că la respectivul pariu sunt slabe șanse să găsești în altă parte cote mai bune. De exemplu la meciul de mai sus erau agenții care ofereau cotă de 8.50 pentru victoria gazdelor, iar între 8.50 și 11.00 e o diferență enormă.

Plus că această ofertă nu vine cu nici o condiție atașată. Nu există mize minime, cote minime, condiții de rulaj și așa mai departe. Este ca un pariu normal cu cote mult îmbunătățite. Atât.

Deschide cont și joacă pariuri cu marjă 0%! Cele mai bune cote sunt aici!

De aceea eu mă uit zilnic să văd care sunt pariurile cu marjă 0 la agenția recomandată, poate este vreunul care mă tentează. Și recomand ca și tu să faci același lucru, pentru că ar fi păcat să joci un pariu pe o cotă mult mai mică doar pentru că nu știai de această ofertă.
 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!