Marius Șumudică recidivează - acesta ar fi pariat astăzi pe meciul de tenis Murray vs Stepanek!

În ultimele ore a apărut o știre conform căreia Marius Șumudică ar fi fost prins din nou jucând la pariuri. Cei de la Digisport anunță că antrenorul Astrei ar fi fost surprins într-un bar din București din zona Diststor vorbind despre pariuri sportive și recunoscând că a plasat mai multe pariuri prin intermediari. Mai exact, acesta ar fi dat banii unui prieten care s-ar fi dus la o casă de pariuri stradală unde juca pariurile dorite de tehnicianul echipei campioane.

Șumudică ar fi pariat pe meciul de tenis de la de la Roland Garros dintre Murray și Stepanek, meci câștigat în mod dramatic de jucătorul scoțian cu 3:2 și 7:5 în decisiv după ce a fost condus cu 2:0. Cel mai probabil Șumudică a pariat live pe o victorie a lui Murray când acesta era condus, deși acest lucru nu este precizat. După plasarea pariului el ar fi spus persoanelor din local:

Cu 280 de lei, câștig 580. Nu-s de ici de colo. Îmi scot banii de blugi. Azi sunt bani pe jos la tenis, să moară mama!

sumudica.jpg

Există o înregistrare video făcută de ziariștii Gazetei Sporturilor, dar aceasta este destul de neclară și nu dovedește mare lucru. De asemenea, cei de la gsp.ro afirmă că la plecare Marius Șumudică ar fi sfătuit persoanele din bar să parieze pe x2 la meciul din această seară dintre Petrolul și Concordia Chiajna.

Imediat după această întâmplare, antrenorul Astrei a vorbit cu ziariștii de la Gazeta Sporturilor, dar a afirmat că a fost în acel local doar pentru a mânca, a bea și a se uita la respectivul meci de tenis. El a mai precizat că chiar dacă ar fi pariat nu ar fi fost o problemă, deoarece are voie să parieze pe meciuri din alte sporturi în afară de fotbal.

Am citit, m-a bufnit și râsul. Eu când am pariat și mă prindea cineva, am recunoscut. Acum nu am pariat. Am fost să mănânc la un restaurant, o terasă, unde era un televizor. Și în jur sunt case de pariuri. Dar eu nu am intrat în nicio casă de pariuri. Am mâncat și m-am uitat la un meci de tenis la care se uita toată lumea. De aici până la a paria e cale lungă. Am spus deja, am voie să pariez tenis, dar acum nu am pariat.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi