Marius Avram a anulat un gol după ce s-a consultat cu un spectator!

Arbitrul Marius Avram, care a anulat un gol sâmbătă seara, la CFR – Viitorul, după ce doi jucători din echipa lui Hagi s-au jurat pe copiii lor că Vera a marcat cu mâna, are și alte antecedente.


Credit foto: Mircea Roșca / sportpictures.eu

Reporterii noștri frenetici au aflat că la un meci din campionatul trecut cel mai mic arbitru din lume s-a consultat la unul dintre goluri cu un spectator, care s-a jurat pe singura lui găină din ogradă că a fost ofsaid la golul oaspeților!

De altfel, în lumea arbitrajului se vorbește că Marius comunică la multe meciuri direct cu tatăl său, fost arbitru cu ochi albaștri, care se intercalează în sistemul de comunicare al brigăzii, prin metode specifice, și îi dă băiatului său indicații. Se spune chiar că sunt unele meciuri arbitrate în totalitate de la aparate de tată, în timp ce fiul doar aleargă pe teren și fluieră când spune taică-su!

„Fault, fault! Fluieră, Marius!” sau „Ăsta e de roșu, dă-l afară!” - susțin că au auzit în căști de multe ori colegii de brigadă, deși Marius n-a confirmat nicodtaă informația, dând vina pe servicii. Micuțul se sperie uneori, tresare, nu e mereu de acord, dar nu calcă niciodată cuvântul tatălui, pentru care are un respect deosebit.

Când a decis ca meciul ASA – Pandurii, de anul trecut, să se joace pe gheață, tot așa, s-a luat după taică-su, iar când a alunecat și a căzut, era terrorizat în căști să dea repede un penalty, că așa îi ceruse lui nea Vasile șeful pe linie ierarhică, Mitică Dragomir, care avea o datorie la una dintre echipe, nu s-a descoperit încă la care.

Gurile rele spun că Marius e băiat bun, se consultă cu multă lume înainte să ia decizii majore. La un meci disputat la Severin, l-a ascultat chiar pe unul dintre brancardieri, care i-a spus că are niște dureri cumplite de stomac și că, dacă dă penlty, se scapă pe el. Marius l-a înțeles pe om și a indicat repunere din colțul careului de 6 metri.

Dar cea mai tare chestie, pe care nu prea o cred nici eu, a fost când s-a consultat cu un copac. A avut impresia că pomul ăla, se pare că era un dud, îi transmite ceva, a simțit ceva transcedental și l-a iertat pe un jucător de eliminare.

Nikos Kazantzakis, sau cum îl cheamă pe șeful CCA, îl apreciază foarte mult pe Marius Avram și îl va propune anul acesta pentru Premiul fair-play cu grad de caporal. Gradul cică i l-ar oferi Burleanu.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi