Mario Iorgulescu, reținut! Procurorii cer arestarea preventivă pentru 29 de zile!

Mario, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost reținut într-un dosar privind fapte de lipsire de libertate, loviri, alte violențe şi favorizarea infractorului. Alături de acesta, au mai fost reținute alte trei persoane. Procurorii cer arestarea preventivă pentru 29 de zile.

În total, 10 suspecți sunt citați în dosar, iar procurorii susțin că aceştia au sechestrat şi au exercitat violențe asupra unui bărbat, pentru a-l face să îşi retragă o plângere într-un dosar penal. Bărbatul luase bani cu camătă, a „uitat” să-i restituie, aşa că mai multe persoane s-au dus peste el. L-au bătut, i-au spart telefonul, însă acesta a făcut plângere penală. Când au aflat, respectivii i-au cerut să-şi retragă plângerea, dar pentru că bărbatul nu a fost de acord, l-au bătut din nou.

Decizia vine după ce, ieri, polițiştii din Capitală au efectuat mai multe percheziţii, inclusiv la domiciliul familiei Iorgulescu. În vârstă de 20 de ani, cu studii in Elveția, Mario Iorgulescu a fost în ultimii ani pe primele pagini ale tabloidelor din România cu relațiile sale amoroase controversate.

Foto: cancan.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi