Balotelli, între Wolverhampton şi Manchester United. Walter Zenga: "Am mare nevoie de Mario!"

Zenga vrea să dea lovitura anul ăsta cu Wolverhampton şi să promoveze în PremierLeague, aşa că încearcă să convingă nume mari să semneze cu noua sa echipă. Mario Balotelli e unul dintre fotbaliştii doriţi de Walter Zenga, scriu englezii de la "Daily Express". Atacantul italian de 26 de ani tocmai şi-a încheiat înţelegerea cu AC Milan, acolo unde fusese împrumutat anul trecut de Liverpool. Cum antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp le-a spus şefilor echipei că Balotelli nu face parte din planurile sale, e foarte posibil ca mutarea să se facă. "Îl ştiu foarte bine pe Mario. E jucătorul capabil să schimbe singur soarta unui meci. Iar eu am mare nevoie de un astfel de fotbalist!", a spus Zenga.

Singurul obstacol în calea fericirii pentru Zenga îl reprezintă...Jose Mourinho. Portughezul l-a mai antrenat pe Balotelli la Inter, iar acum vrea să-l aducă pe "Old Trafford". Conform presei engleze, Balotelli şi Mourinho s-au întâlnit deja şi au discutat despre posibilitatea unui transfer al atacantului italian la Manchester United. 

Pe de altă parte, italienii de la "Gazzetta dello Sport" scriu despre interesul celor de la Sassuolo pentru Mario Balotelli. O altă variantă, italiană, pentru atacantul de 26 de ani ar fi Chievo, dar oferta este cu mult sub pretenţiile jucătorului, mai scriu italienii. Surpriza ar putea veni din Olanda - Ajax nu vrea să mai rateze şi anul ăsta titlul, iar Balotelli e considerat de bază în atingerea obiectivului.

La 6 milioane de euro este cotat Mario Balotelli de către nemţii de la transfermarkt.de. De aproape 5 ori mai puţin decât valora în 2012, atunci când atacantul italian juca la Manchester City. 

 

Foto: Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi