Share

Pont Marin Cilic - Steve Johnson, Duel între 2 big serveri

Tenis

Cota: 1.75

Adaugat de: Burlacu Ștefan

11 Oct 2017 23:06 540 0
Logo Marin Cilic
Logo Steve Johnson
Marin Cilic
Steve Johnson
VS
10:00 12 Octombrie 2017
ATP Shanghai

Analiză și informații pentru Marin Cilic v Steve Johnson

Continuăm cu ponturile de la Shanghai și venim cu unul de la partida dintre croatul Marin Cilic și americanul Steve Johnson. Meciul se va juca tot pe arena centrală, da nu va începe mai devreme de ora 10 00, ora României. Tot ce trebuie să știți despre această partidă, dar și pronosticul gândit de noi, în rândurile de mai jos. 

Marin Cilic - Steve Johnson 

Meciul 3 de pe arena centrală se anunță la fel de spectaculos, la fel cum sunt toate partidele din optimile de la Shanghai. CIlic și Johnson promit o confruntare pe măsura turneului din China și noi vom încerca să scoatem în evidență toate lucrurile care ne vor ajuta la alegerea pronosticului câștigător. Cilic a făcut un turneu bun săptămâna trecută în Japonia, acolo unde a ajuns până în semifinalele competiției de la Tokyo. Suprinzător, croatul a fost eliminat de francezul Mannarino, după ce a avut 1-0 la seturi. A fosto partidă ciudată, în care Marin a fost de nerecunoscut de la mijlocul setului secund, culminând cu setul decisiv, acolo unde a cedat cu 0-6!! Eu o pun ca pe o simplă întâmplare înfrângerea cu Mannarino, pentru că Cilic este un jucător bun, care și în acest sezon a demonstrat că poate să se bată de la egal la egal cu greii din tenis. Finalistul de la Wimbledon a început bine turneul de la Shanghai, câștigând cu 2-0 meciul cu Edmund. Partida din optimi se anunță la fel de grea precum cea cu britanicul, dacă nu și mai dificilă chiar.

Americanul Steve Johnson evoluează bine în acest sezon asiatic. Dacă la Tokyo a reușit să ajungă până sfeturi, eliminândui printre alții pe Thiem sau Johnson, aici la Shanghai, Johnson a trecut de Kyrgios în turul 1, profitând de abandonul bizar al australianului, după primul set pierdut la tie-break de către Nick. Astăzi cu chinezul Di Wu, americanul nu a avut nici cea mai mică problemă. A fost o victorie scurtă și fără istoric. Marea provocarea abia acum vine, pentru că Johnson nu are deloc un palmares bun contra lui Cilic. Din cele 4 meciuri jucate contra croatului, Steve le-a pierdut pe toate, ba mai mult, americanul reușind să câștige doar un set. Ultima confruntare dintre cei 2 a avut loc anul acesta la Wimbledon, când Marin s-a impus cu 3-0 la seturi. Chiar dacă a cedat în toate meciurile jucate contra lui Cilic, Steve a luptat de fiecare dată și partidele au fost extrem de disputate. La fel cum ne așteptăm să fie și acest duel.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Marin Cilic vs Steve Johnson: Total gameuri peste 21,5

Meciul pornește cu un favorit clar. Marin Cilic nu concepe să rateze prezența în sferturile de finală a mastersului de la Shanghai, însă pentru asta are de muncit. Johnson nu va ceda ușor și cu siguranță se va agăța de orice punct pentru a-i pune probleme croatului. Și chiar dacă până acum nu a reușit să câștige în fața lui Cilic, Steve poate să îi pună probleme nr 5 ATP. Astfel eu voi merge pe o partidă cu minim 22 de gameuri, la o cotă mai mult decât bună oferită de către bookmakeri.

Pont pariuri: Total gameuri peste 21,5

Miza: 10/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

34

Castigate:

21

Pierdute:

7

Anulate:

2

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0