Share

Marin Cilic vs John Isner, ponturi tenis ATP Queen's 20.06.2017

Tenis

Cota: 2.40

Adaugat de: pescadorul

20 Iun 2017 11:14 1,1k 0
Logo Marin Cilic
Logo John Isner
Marin Cilic
John Isner
VS
18:30 20 Iunie 2017
Anglia - ATP Quenn's

Analiză și informații pentru Marin Cilic v John Isner

Astăzi la Londra la AEGON Championships Queen's se va disputa un meci de tenis la înălțime între 2 "baschetbaliști", croatul Cilic (7 ATP) de 1.95 și americanul Isner (21 ATP) la 2.05. Doi veterani de 28 și respectiv 32 de ani, ce se cunosc de ceva vreme în arenă, încrucișându-și rachetele de 8 ori anterior, cu croatul în față cu 6 victorii, dar cu americanul cel mai prospăt câștigător cu 2 succese, ultimul în acest sezon pe zgura de la Roma, unde au jucat 3 seturi. S-au mai întâlnit și pe iarbă acum 2 ani, tot la Londra dar la Wimbledon, unde Cilic a luat crema după 5 seturi în runda a 3-a. Ambii au bilanțuri pozitive pe gazon, crotul mai performant ajuns în sferturi, în timp ce americanul s-a oprit invariabil în turul 3.

Cilic cu un trofeu suprem la US Open, a jucat 3 sferturi de finală la Wimbledon, prezent la ultimile 2 ediții la acest nivel când a fost elimniat de sarbul Djokovic și elvețianul Federer în 3 și respectiv 5 seturi. Daca de obicei începea pe iarbă la Stuttgart, în acest sezon a debutat la Hertogenbosch, unde a urcat în semifinale eliminat de conaționalul sau Karlovic, care la 38 de ani i-a luat 2 seturi la tie-break din 3.

Isner cu un sfert de finală la US Open ca maxim în carieră, la Wimbledon are ca cifră fatidică 3, eliminat în ultimii 3 ani în a 3-a rundă, chiar dacă a luptat până în pânzele albe a 5 seturi în ultimile 2 ediții cu Cilic și cu francezul Tsonga. În ultima vreme pentru Wimbledon s-a antrenat la Queen's, unde ediția precedentă a fost eliminat în turul 2 de luxemburghezul Muller, câștigător cu 2 seturi duse până la tie-break din 3.

 

Pont recomandat Marin Cilic VS John Isner

Un duel pe care agențiile îl rezervă croatului cu o cotă un pic prea sigură, în opinia mea, față de evoluțiile recente ale ambilor luate separat dar și în direct, ultima ciocnire recentă la Roma pe zgură s-a terminat rău pentru favorit și atunci fiind promovat la fel de agresiv vis-a-vis de cotele atribuite. Performanțele dau apă la moară agențiilor în sprijinul lui Cilic, dar Isner iși joacă șansele cu multă determinare în ciuda "gabaritului depășit" pentru un tenismen. Probabil un meci echilibrat la prima apariție din acest sezon pe iarbă a americanului, chiar dacă rivalul a avut ceva mișcare înainte pe suportul vegetal olandez, dar fără să convingă, față de poziția ocupată în ierarhie. Mă aștept la un meci lung, ce-și va desemna câștigătorul în setul decisiv.

Pont pariuri: Over 2.5 seturi

Miza: 8/10

Cota: 2.40

Adaugat de: pescadorul

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0