Marginalizat de Andone, dorit de Mourinho! Rotariu, supervizat de Manchester United!

Derby-ul României Dinamo - Steaua va fi urmărit din tribune de oameni de-ai lui Jose Mourinho! Portughezul are nevoie de un raport exact despre Dorin Rotariu, aşa că "spionii" lui Manchester United vor fi ochi şi urechi miercuri seară. Conform Prosport, gruparea de pe "Old Trafford" îl monitorizează pe Rotariu încă din 2013. Crystal Palace e cealaltă echipă din Anglia intrată în lupta pentru jucătorul lui Dinamo pe ultima sută de metri, alături de olandezii de la Heerenveen şi Ajax. 

Cu siguranţă va pleca în această iarnă de la Dinamo, la o echipă puternică de afară. Da, e adevărat, cei de la Manchester United vor veni să-l vadă,

---a confirmat  pentru Prosport un apropiat al jucătorului dinamovist

Dorin Rotariu l-a "înţepat" pe Ioan Andone pentru faptul că nu i-a acordat mai multe șanse de a juca. Atacantul de 21 de ani a marcat golul victoriei cu Voluntari, dar nu s-a bucurat. "Aveam nevoie de un gol, mai ales că nu am avut prea multe șanse să joc până acum. Sper să joc cât mai mult", a spus atacantul lui Dinamo. Fostul fotbalist Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin, a declarat că mama jucătorului s-a îmbolnăvit din cauza modului în care este tratat fiul său la Dinamo şi îl sfătuiește pe acesta să plece. 

Mama lui Dorin a luat decizia să nu mai meargă pe stadion la niciun meci al lui Dinamo. A avut mari probleme de sănătate din cauza stresului. La ora actuală, şi mai ales la situaţia în care a ajuns Dorin, eu cred că cel mai bine pentru toată lumea este ca el să se transfere la o altă echipă. Oricum, familia nu mai vrea să îl lase la Dinamo! Nimeni din club nu iese să îl apere pe Dorin,

---a declarat Iosif Rotariu pentru Fanatik

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu a comentat afirmaţiile lui Iosif Rotariu şi susţine că jucătorul a beneficiat mereu de susţinerea conducerii echipei.

Nu înţeleg de ce spune că nu a avut susţinere din partea conducerii. Eu şi toţi oamenii din conducere avem încredere în el şi l-am susţinut. Eu nu pot să fac politica oamenilor care vin la stadion.

E singura perioadă, de când e la Dinamo, în care a fost rezervă, în rest a jucat meci de meci. E un jucător foarte important pentru noi. Probabil Rotariu (nn - Dorin Rotariu) nu are curaj să spună ce gândeşte. Eu cred că trebuie să dea dovadă de bărbăţie şi să vină să vorbească dacă are vreo nemulţumire,

---a spus Dănciulescu la DigiSport

Cei de la SPORTescu.ro anunţă că şefii lui Heerenveen au pregătit o ofertă concretă, de 2,5 milioane de euro, pentru atacantul lui Dinamo. Oficialii olandezi vor veni la Bucureşti după marele derby pentru a negocia cu Ionuţ Negoiţă transferul definitiv al tânărului fotbalist. Şeful lui Dinamo vrea 3 milioane de euro, suma oferită iniţial de Ajax, cealaltă echipă din Olanda care l-a monitorizat şi l-a urmărit în meciurile cu Astra şi cu ASA Tg. Mureş.

Şi Gigi Becali îl vrea pe atacantul lui Dinamo. Patronul Stelei a anunţat că este dispus chiar să cumpere cele 50 de procente din valoarea jucătorului, deţinute de Timişoara. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi