Marele Derby dintre Steaua şi Dinamo ilustrat grafic de Betano

Un grafic mai mult decât intersant este oferit de casa de pariuri online Betano (deschide cont acum) cu ocazia Marelui Derby dintre Steaua și Dinamo, din etapa a 3-a de playoff a Ligii 1. Vă invităm să îl vedeți mai jos, alături de alte date interesante legate de cel mai interesant meci din fotbalul românesc.

Betano.com a pregătit Marele Derby cu peste 200 de tipuri de pariuri, dar și cu celebrele sale cote cu Marjă 0% - cele care oferă profitul maxim pentru pariori. De asemenea, Betano a creat o ofertă specială pentru acest meci, un pariu fără risc.

La anul, în 2018, se împlinesc 70 de ani de la primul meci direct dintre Steaua și Dinamo. Acesta a avut loc pe 21 noiembrie 1948, CSCA Bucureşti - Dinamo Bucureşti 0-1 (gol Marin Apostol).

Steaua – Dinamo ar trebui să fie un meci cu goluri de ambele părți. Ultimul rezultat de 0-0 în campionat s-a înregistrat în anul 2005. În ultimele 3 meciuri directe din toate competițiile, Steaua a primit 10 goluri, iar Dinamo a încasat trei (1-3 în campionat şi 1-4 şi 1-3 în Cupa Ligii). În meciul de duminică, Betano.com oferă o cotă de aproape 2,00 ca ambele echipe să înscrie.

Meciul nu se anunță a fi unul ușor pentru nici una dintre cele două echipe. Cu toate că Dinamo este neînvinsă în ultimele 5 meciuri jucate pe terenul Stelei (3 în Liga 1, unul în Cupa României şi unul în Cupa Ligii), gazdele au atuurile lor. "Roş-albaştrii" sunt neînvinşi pe teren propriu de 7 etape, având 4 victorii şi 3 egaluri, ceea ce arată că „acasă” Steaua – deghizată acum sub numele de FCSB - își vinde scump pielea.

Semnalul de alarmă este tras pentru Steaua: Dinamo nu a primit gol în ultimele 2 deplasări din Liga 1, iar ultima victorie a roș-albaștrilor, acasă, în campionat cu Dinamo a avut loc pe 31 octombrie 2014, scor 3-0.

Cu toate acestea, Steaua are motive să fie încrezătoare în propriile forțe, mai ales după ce a văzut că Dinamo poate fi învinsă chiar și cu Cosmin Contra pe banca tehnică. CSU Craiova i-a administrat lui „Guriță” prima înfrângere de când acesta se află pe banca roș-albilor, fie ea una la loviturile de departajare, în Cupa României. Dinamo intră în meciul cu Steaua cu doar o singură victorie în deplasare din ultimele cinci meciuri disputate.

Deschide cont acum la Betano pentru a paria pe derby-ul dintre Steaua şi Dinamo!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!