Marcatorul de Aur - 50RON rambursare la CS U Craiova vs FCSB

Duminică seară cu începere de la ora 20:45 avem un adevărat derby în Liga 1 Betano între CS U Craiova și FCSB, meci la care casele de pariuri online se întrec în a veni cu oferte care de care mai atractive. Una din aceste oferte poate fi găsită chiar la Betano.ro, sponsorul oficial al campionatului intern și partener principal CS U Craiova. Promoția se numește ”Marcatorul de Aur” și îți poate aduce o rambursare de 50RON la primul pariu pe marcatori, dacă acesta este pierzător.

Plasează un pariu simplu de tipul Primul/Ultimul/Oricare marcator/să înscrie +2 goluri sau hat-trick, iar dacă golul este marcat de A. Baluță sau G. Gnohere, atunci vei primi înapoi miza primului pariu, în limita a 50RON, dacă acesta este pierzător. Pariază chiar acum!


Termeni și condiții ofertă

  • Oferta este valabilă doar la partida CS U Craiova vs FCSB din Liga 1 Betano (duminică 29 octombrie, ora 20:45).
  • Oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe una din următoarele piețe: ”Primul gol marcat'', ''Ultimul marcator'', ''Marcator oricând'', ''Jucătorul să înscrie +2 goluri'' sau ''Hat-trick jucător”.
  • Orice pariu care va fi plasat după primul pariu, cu aceleași selecții sau selecții diferite, nu va fi eligibil în cadrul ofertei
  • Pariul eligibil trebuie plasat înainte de startul partidei, și trebuie să fie singur pe bilet (pariu single pre-meci).
  • Suma maximă înapoiată este de 50RON.
  • Banii vor fi rambursați în maxim 24 de ore de la terminarea partidei.
  • Oferta nu se aplică pariurilor la care s-a optat pentru Cash Out.
  • Pentru această ofertă se aplică termenii și condițiile generale Betano și regulile de pariere pentru respectivele tipuri de pariuri. 

Aceasta nu este singura ofertă cu care Betano.ro vine la derby-ul de duminică. Poți încasa și un FULL BET de 100RON dacă urmezi indicațiile din ACEST ARTICOL. Betano vine cu o gamă largă de pariuri pe fiecare meci din campionatul intern (peste 200 de opțiuni), iar mai mult decât atât este singura casă de pariuri online licențiată la care poți urmări LIVE VIDEO toate meciurile din Liga 1 Betano, inclusiv partida dintre Craiova și FCSB. Poți vedea aici oferta completă la acest meci!

Pariază acum pe CS U Craiova vs FCSB și profită de această ofertă!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!