Manny Pacquiao vrea revanşa în faţa lui Floyd Mayweather. De ce ar fi posibilă o nouă luptă?

Cred că nu există iubitor al sportului care să nu cunoască rivalitatea dintre Manny Pacquiao şi Floyd Mayweather şi în acelaşi timp să nu fi auzit de “lupta secolului” din luna mai a acestui an. Se vorbeşte tot mai mult în ultimul timp de o a doua întâlnire şi din câte se pare ea depinde doar de boxerul american.

Manny Pacquiao, care se concentrează în prezent pe cariera de politician, a făcut zilele acestea o declaraţie care înfierbântă lumea boxului. S-a arătat dornic de revanşă şi chiar l-a provocat pe adversarul său, relatând ca el încă este convins că merita să câştige lupta din mai .

Aș vrea să-mi concentrez eforturile pe politică în acest an, dar doresc să lupt cu Mayweather într-un meci revanşă. Voi fi pregătit pentru asta mental şi fizic de anul viitor. Voi arăta mult mai bine în ring decât la prima întâlnire, când am luptat accidentat. Chiar şi aşa, el a fost pe fugă tot timpul. Am făcut mai mult o luptă de urmărire şi cred că meritam să câştig.Manny Pacquiao

Pugilistul filipinez se recuperează încă după accidentarea suferită la umăr şi în mod cert va fi indisponibil pentru tot restul acestui an. Rămâne de văzut care va fi forma sa la începutul lui 2016 şi dacă va avea ocazia să-şi ia revanşa mult dorită.

Chiar dacă Floyd Mayweather s-a răzgândit şi a declarat că nu va mai lupta cu acesta, orice este posibil în box, sport în care dictează banii şi promotorii.

Câteva motive pentru care revanşa ar fi posibilă!

  • Chiar dacă americanul a declarat că se va retrage după meciul cu Andre Berto cu siguranţă acesta nu este un adversar de calibrul său, care să-i furnizeze un meci de retragere glorios. A vorbit despre “pensionare” chiar şi după meciul cu Pacquiao şi iată că s-a răzgândit.
  • Iniţial Mayweather a declarat că-i va acorda oricând revanşa filipinezului. În mod cert nu este un boxer care să evite provocările .

Accidentarea lui Pacquiao nu este o scuză. Şi eu am boxat accidentat la ambele braţe. Au fost pugilişti care au boxat cu dublă fractură. Voi boxa cu el peste un an, după ce se operează.Floyd Mayweather, după prima luptă

  • Chiar dacă revanşa nu se va face pe aceleaşi burse ca în 2015 este greu de crezut că americanul va refuza câteva zeci de milioane de euro, fiind cunoscută “dragostea” sa pentru bani.
  • Dacă Manny Pacquiao va fi apt fizic anul viitor şi va continua cu aceleaşi declaraţii războinice, cu siguranţă americanul şi staful său vor fi supuşi la o imensă presiune mediatică pentru acordarea revanşei. Fiind binecunoscută grija lui “Money” pentru imaginea sa, ar fi oricând posibil să intre în ring.

Rămâne de văzut dacă vom vedea o reeditare a “luptei secolului”, însă dacă se va întâmpla, să sperăm că va fi mai atractivă decât prima. Tu ce crezi? Îi va acorda Floyd Mayweather revanşa lui Manny Pacquiao?.

Pariază pe meciurile din box la această casă de pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi