Manny Pacquiao va reveni în ring

După mini-scandalul care a urmat în urma "meciului secolelor", disputat între filipinez şi Floyd Mayweather, când acesta din urmă a boxat accidentat, lucru neştiut de nimeni, "PacMan" face primul anunţ oficial important. Pe scurt, Manny Pacquiao va reveni în ring la începutul anului 2016.

Click aici pentru a paria pe cele mai tari meciuri de box!

pacquiao3161493b.jpg

După lupta de la începutul lunii mai, Mayweather era indecis dacă va dori să-i acorde revanşa într-o luptă ce urma să aibă loc în luna mai a anului 2016. Se pare însă că americanul a hotărât ca meciul său de retragere să aibă loc în septembrie 2015. Ulterior meciului de care vorbeam mai sus, Mayweather n-a avut un comportament prea fair-play faţă de Pacquiao, ridiculizându-l indirect, lucru care face şi mai greu de realizat o "revanşă" între cei doi.

Amintim că Mayweather a câştigat partida cu Pacquiao, deşi americanul a stat, practic, tot meciul în defensivă, ajungând, astfel, la 48 victorii din tot atâtea lupte. Partida nu s-a ridicat însă nici pe departe la nivelul aşteptărilor. Un rematch între cei doi n-ar fi exclus, însă va fi foarte pentru promoteri să-i convingă pe aceştia să mai boxeze unul împotriva altuia. Asta chiar dacă atât Mayweather, cât şi Pacquiao ar câştiga foarte mulţi bani. Este de ajuns să spunem că în mai cei doi sportivi au strâns, cumulat, mai bine de 300.000.000$ de pe urma luptei.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!