Mania jocurilor de noroc l-a făcut pe un britanic să fure 50.000 de lire sterline

Mania pariurilor esta una dintre cele mai mari probleme în lumea jocurilor de noroc şi chiar dacă în România n-au fost semnalate prea multe cazuri de acest gen, există ţări în care aceasta face ravagii. Puteţi citi mai jos până unde a putut ajunge un britanic pentru a scăpa de datoriile acumulate la jocurile de noroc, în speranţa că veţi trage concluziile de rigoare şi veţi evita astfel de situaţii.

asda.jpg

Edward Coughlin, un manager al gigantului lanţ de supermarket-uri ASDA, a reuşit să sustragă în repetate rânduri diferite sume de bani, până a ajuns să fure impresionanta sumă de 50.000 de lire sterline din visteria filialei din Wigan, . Pentru a-şi atinge scopul a sedus-o pe Deborah Croft, casiera magazinului, manipulând-o în acest sens. Aceasta l-a acoperit de mai multe ori şi a şters chiar şi înregistrări ale camerelor de filmat care îl incriminau. Totul a fost descoperit când un alt angajat a sesizat că în mai mulţi saci cu bani au fost introdu-se bancnote albe de hârtie. Aceasta a alertat conducerea, care în urma verificărilor efectuate a constatat că în perioada februarie – octombrie anul trecut, Edward Coughlin a sustras în total suma de 49.300 lire sterline.

Fiind chestionat de şeful direct, acesta a recunoscut că a luat banii respectivi pentru a-şi achita datoriile de pe urma jocurilor de noroc şi că a fost singurul beneficiar al întregii sume.

Ai avut o mare responsabiliate şi ai primit toată încrederea şefilor la locul de muncă. Trebuie transmis un mesaj cum că astfel de comportamente nu sunt tolerate iar închisorile îi aşteaptă pe cei ca tine. În plus, ai reuşit cu bună ştiinţă să exploatezi sentimentele unei femei şi s-o corupi pentru atingerea scopurilor tale murdareJudecătorul Norman Wright, la proces

Edward Coughlin, în vârstă de 33 de ani a fost condamnat de către Liverpool Crown Court la doi ani de închisoare cu executare pentru infracţiunea de furt, în timp ce Deborah Croft a pledat vinovată pentru fraudă şi a primit o sentinţă de opt luni de închisoare cu suspendare.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!