Mangia: ”Meciurile cu CFR și FCSB ne vor spune unde suntem”/ (Video)

Etapa asta, ”apele” în play-off se mai pot limpezi...CFR joacă la Craiova și FCSB o înfruntă acasă pe CSM Iași - victoria gazdelor în ambele partide duce echipa lui Dică pe primul loc în clasament, în vreme ce oltenii reintră cu șanse în lupta pentru titlu. Pe de altă parte, ardelenii pot face un pas mare spre titlu. Gigi Becali și-ar dori un egal pe ”Ion Oblemenco”, unde trupa lui Mangia joacă cel mai tare meci din acest play-off. Oltenii vin după o victorie muncită cu Astra și un egal ”alb” la Ovidiu cu Viitorul lui Hagi, iar evoluția echipei l-a mulțumit pe antrenorul Devis Mangia (foto: sportpictures.eu)

Italianul nu intenționează să schimbe formula de echipă, iar asta înseamnă o veste proastă pentru Florin Gardoș. Revenit în campionatul românesc cu mari speranțe (după problemele de la Southampton), fundașul de 29 de ani va trebui să mai aștepte, se pare, până să debuteze la CSU Craiova. Salvarea pentru el ar putea veni de la șefii FRF, cărora Mangia le-a propus modificarea regulamentului!

Tehnicianul oltenilor vrea ca şi în Liga 1 Betano echipele să poată trece pe foaia de joc mai mulţi fotbalişti, dând exemplul campionatului din Italia. Antrenorul Craiovei vrea pe foaie 20 sau 22 de jucători, nu maxim 18, câţi pot fi acum trecuţi. Așa poate avea și Gardoș (foto: ucv1948.ro) o șansă...

"Este dificil pentru mine să schimb linia defensivă, fiindcă funcţionează foarte bine în această perioadă faţă de altădată. Florin Gardoş este un jucător important, care ar merita să joace, însă este greu să schimb ceva care merge. Chiar mi-aş dori să avem posibilitatea să trecem pe foaie 20-22 de jucătări, ca în Italia, nu doar rezerve, fiindcă astfel ai mai multe soluţii ca antrenor în timpul jocului”, zice Devis Mangia. 

”Eu voi folosi numai jucătorii care merită să fie acolo. Această regulă este valabilă şi pentru jucătorii mai în vârstă şi pentru cei tineri. Dacă jucătorii tineri, Burlacu, Screciu, Popa şi Popescu dovedesc că merită să joace, le voi da tuturor şansa. Cariera mea s-a legat de jucători tineri şi nu voi ezita să le dau şansa tinerilor să joace. Hagi are o academie puternică şi trebuie să luăm exemplul lui, aceasta este calea de urmat”, a mai spus Mangia.

Devis Mangia și fundașul Renato Kelic (foto: sportpictures.eu) au prefațat întâlnirea cu CFR Cluj. O victorie cu ardelenii le va da aripi oltenilor înaintea derby-ului de pe 9 aprilie cu FCSB. ”CFR este o echipă puternică, ce merită să fie pe primul loc până acum. Mi-ar conveni clar să repetăm rezultatul din sezonul regulat (nn - 2-1 pentru olteni), dar nu și pe cel făcut la Cluj (nn - 1-2 pentru echipa lui Dan Petrescu). Pentru noi urmează două partide care ne vor spune foarte clar unde suntem și ce putem face în acest sezon. Este clar că pentru a continua să ne luptăm pentru titlu avem nevoie de rezultate bune în aceste două partide care urmează pentru noi”, a declarat antrenorul lui CSU Craiova. 

”Eu cred că suntem foarte buni și în apărare și în atac. Iar când jucătorii din atac înscriu goluri, atunci putem spune că echipa se va bate sută la sută pentru titlu. Suntem două echipe diferite. Noi vrem să jucăm mai mult fotbal, în viteză. Dacă ne facem treaba așa cum am stabilit și avem concentrare la faze fixe, eu cred că îi putem bate”, a spus și Kelic.  

Vedeți mai jos conferința de presă în care au vorbit Devis Mangia și Renato Kelic.

Meciul dintre CSU Craiova și CFR Cluj va fi arbitrat de Marius Avram. Cu bucureșteanul la centru, niciuna dintre cele două echipe nu au pierdut în acest sezon: CFR (2-0 cu Viitorul, 3-2 cu Astra și 3-0 cu Voluntari) și Craiova (3-2 cu Sepsi). Ultimul meci arbitrat de el în Liga 1 Betano a fost cel dintre Concordia Chiajna și FC Voluntari (3-1), partidă în care Avram a arătat două cartonașe roșii și a dat un penalty. 

Fă-ți și tu un cont la această casă de pariuri online și pariază pe meciul dintre CSU Craiova și CFR Cluj!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!