Mangia, înaintea meciului din Cupă: ”Să vorbim mai puțin și să jucăm mai bine!” (VIDEO)

CSU Craiova se pregătește de ultimele bătălii din campionat, dar și de ”dubla” cu FC Botoșani din semifinalele Cupei României. Oltenii au fost foarte atenți la tot ce ”mișcă” în acest sezon și speră ca în perioada de transferuri din vară să-l aducă la echipă pe Kamer Qaka - mijlocașul albanez de la CSM Iași. Și Becali îl vrea pe fotbalistul albanez (foto: sportpictures.eu), care va pleca la finalul atualului sezon din ”Copou”...în Spania, după câte se pare.

CSM Iași se confruntă cu mari probleme financiare, iar dacă Primăria nu se va implica să rezolve cât mai repede situația, atunci Kamer va fi vândut în Spania. "Din ce am înțeles de la impresarul fotbalistului, ar fi o ofertă din liga a doua spaniolă pentru Qaka. Kamer vrea să rămână la Iași, iar din vară vom vedea ce va fi. Cert este că dacă Primăria nu va debloca finanțarea, vom fi nevoiți să-l cedăm, pentru a ne putea redresa din punct de vedere financiar”, a declarat președintele Iașului, Adrian Ambrosie, pentru Prosport.

Devis Mangia este atent, însă, și la alți jucători. Potrivit presei sportive, CSU Craiova e interesată și de un alt fotbalist de la Iași. Ionuț Panțîru poate fi primul produs sută la sută al clubului moldovean vândut la o echipă importantă din Liga 1 Betano. Tanărul jucător de bandă stangă a atras în ultima vreme atenția prin evoluțiile sale și ar putea fi cedat unei echipe cu nume. Craiova e în pole-position să semneze cu el, dar nu se știe niciodată...Panțîru (foto: sportpictures.eu) nu va uita niciodată primul său gol reușit pe prima scenă fotbalistică a țării - l-a marcat chiar împotriva celor de FCSB.

Bucuria după victoria cu CSM Iași a fost una scurtă, pentru că antrenorul Devis Mangia a trecut la pregătirea meciului tur cu FC Botoșani, din semifinalele Cupei României. Italianul a pus ședințele de pregătire după-amiaza și îi va chema pe jucători la un antrenament ușor și în dimineața partidei cu Botoșani, care în ultima etapă a câștigat trei puncte mari pe terenul lui ACS Poli Timișoara. Victoria moldovenilor în Banat l-a pus pe gânduri pe antrenorul Craiovei. 

”Este un meci foarte greu. Este greu pentru că mă raportez la cele două întâlniri din sezonul regulat, de la Severin și Botoșani. Vom avea la dispoziție 180 de minute, plus eventualele prelungiri, pentru că trebuie să luăm în calcul toate aceste aspecte. Băluță s-a întors la echipă, vom decide în privința lui în ziua meciului. Cred că cel mai bine este să vorbim mai puțin și să arătăm mai mult fotbal pe teren. TRebuie să facem tot ce depinde de noi să ajungem în finală”, a spus antrenorul Craiovei. 

 

Devis Mangia are probleme înaintea primei bătălii cu Botoșaniul din semifinalele Cupei României, dar ține secrete numele jucătorilor. ”Ne confruntăm cu ceva probleme în lotul echipei, dar nu vreau să dau nume acum pentru a nu le oferi adversarilor informații care i-ar putea ajuta. În orice caz, jucătorii care nu vor fi mâine în lot vor lipsi din cauza problemelor medicale. Dar voi trimite în teren jucătorii care sunt pregătiți 100% să joace în acest meci, asta e clar”, a declarat antrenorul lui CSU Craiova. 

Mai jos puteți vedea tot ce-a spus Devis Mangia înaintea meciului tur cu Botoșani din semifinalele Cupei României.

La casele de pariuri online legale recomandate de noi, CSU Craiova este mare favorită în meciul cu FC Botoșani, cu o cotă minimă de 1.75. Te sfătuiesc ca înainte să-ți faci biletul la pariuri să te uiți și peste pontul recomandat pe site-ul nostru pentru această partidă. 
 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi