Manchester United îi dă bani lui Schweinsteiger, numai ca acesta să plece!

Bastian Schweinsteiger a fost readus după trei luni la prima echipă de Jose Mourinho cu un singur scop - ca germanul să fie jucat şi să-i mai crească puţin cota înainte să fie vândut. Numai că "Basti" nu prea vrea să plece de pe "Old Trafford" cu mâna goală. Şeffi echipei au înţeles asta şi i-au oferit salariul pe un an (aproape 11 milioane de euro) lui Schweinsteiger pentru ca acesta să-şi rezilieze contractul scadent în 2018!

Mijlocaşul de 32 de ani a primit o super-ofertă de peste Ocean şi este tentat să accepte deal-ul propus de Man United, scrie presa din America, cea care anunţă că Schweinsteiger este dorit de Chicago Fire, club important din Major League Socccer. Se pare că cele două părţi s-ar fi întâlnit deja pentru negocieri, dar jucătorul german aşteapă o ofertă mai bună a americanilor. 

Schweinsteiger a avut parte tot timpul de critici în Anglia. Fostul mijlocaş al lui United, Paul Scholes a fost primul care a declarat că germanul nu-i inspiră încredere. 

Te aştepţi la mai mult de la Schweinsteiger, un jucător care a câștigat Cupa Mondială și Liga Campionilor. Cea mai mare calitate a unui mijlocaş este să fie capabil să găsească spaţii pentru ceilalţi jucători, nu să paseze înapoi sau în zonele aglomerate ale terenului. Trebuie să privească daor înainte şi să fie tot timpul pregătit să ofere mingi atacanţilor. El trebuie să imprime viteza jocului. Bastian e prezent în joc, dar trimite prea multe mingi înapoi. Face asta constant, la fiecare meci el joacă foarte des cu portarul, dar poate că asta îl face fericit pe antrenor..,

---spunea Paul Scholes cu puţin timp înainte ca Louis van Gaal să fie demis de la United 

Dacă scapă de Schewinsteiger, şefii lui Man United vor salva dintr-un foc 10 milioane de euro, pe care vor să-i investească într-un alt jucător. Jose Mourinho e cu ochii în "curtea" lui Arsenal, unde jucătorul dorit de el, Mesut Ozil a refuzat până acum să semneze prelungirea înţelegerii cu echipa antrenată de Arsene Wenger. Plătit cu 180 de mii de euro pe săptămână, Ozil vrea o mărire de 50 de mii de euro la salariu ca să semneze. Şi nu e singurul nemulţumit. Alexis Sanchez vrea şi el tot atât, iar asta înseamnă ca factura anuală pentru salarii a lui Arsenal să ajungă la peste 100 de milioane de euro, un record în istoria clubului. 

 

Foto: Abaca/Hepta/ SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi